Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerRecep İvedik 5 Vizyon Öncesinde Rekor Kırdı!

İlgili Postlar

Recep İvedik 5 Vizyon Öncesinde Rekor Kırdı!

Recep İvedik 5 henüz vizyona girmemiş olsa da önemli bir rekor kırmayı başardı.

16 Şubat 2017 Perşembe günü itibariyle izleyiciyle buluşmaya başlayan Recep İvedik 5, bugünden önceki süre içerisinde 500 bini aşkın bilet satışı gerçekleştirdi. 8 Şubat’ta yapılan ön gösterim ile birlikte biletleri satışa çıkan filme 500 bin kişinin ilgi göstermesi şimdiden filmin oldukça ilgi göreceğini gösteriyor.

Recep İvedik 5 Serideki Tüm Rekorları Kırabilir

Recep İvedik 4 için de benzer bir ilgi gösterilirken sadece ilk 6 hafta içerisinde 7 milyon kişi sinemada filmi izlemişti. 5. Seri için satıştaki bilet rakamları çok daha yüksek durumda. Recep İvedik 5 ile birlikte serinin en yüksek rakamlarına ulaşması bekleniyor. İlk film 2008 yılında piyasaya sunulurken, 2008 yılından itibaren Recep İvedik, sinema dünyasının en çok izlenen filmlerinden birisi olmayı başardı.

16 Şubat tarihi itibariyle vizyona giren ve izlenebilir durumda olan film için bilet bulmak şu anda oldukça zor. Uzun bir süre kapalı gişe oynaması beklenen filmin özellikle biletleri internet üzerinden kısa süre içerisinde tükeniyor. Yapılan son açıklamalara göre biletlerin yüzde 80’i direkt internet üzerinden satılıyor. Bu açıdan filmi izlemek isteyen kişilerin önümüzdeki günlerde internet üzerinden rezervasyon yaptırması ya da direkt bilet satışını gerçekleştirmesi film öncesinde sorun yaşanmasını önleyebilir. Galada yapılan açıklamalarda da filme oldukça fazla bir ilginin gösterildiği, fragmanın dahi milyonlarca izlendiği belirtilmişti. Bu gelişmeler üzerine şimdi gözler filmin yakalayacağı başarıya çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler