Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman itiraf etti: "Kafamda hep bir kadın vardı"

İlgili Postlar

Rafet El Roman itiraf etti: “Kafamda hep bir kadın vardı”

Rafet El Roman, konuk olarak katıldığı Hülya Avşar’ın sunduğu Bir Hülya Avşar Sohbeti programında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Roman, Avşar’ın aşk sorularına kafasında hep bir kadın olduğunu ve kendisine aşk acısı çektirdiğini itiraf ederek yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Hülya Avşar’ın sunumu ile ekranlara gelen Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli programın bu haftaki konuğu oldu. Rafet El Roman, Avşar’a özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Kafamda hep bir kadın vardı, bana ilk aşk acısını o çektirdi

Hülya Avşar, Rafet El Roman’a “Kadınlar senin için ne ifade ediyor?” diye sordu. Roman, bu soruya “Benim kafamda hep bir kadın vardı, bana ilk aşk acısı çektiren de oydu.” diye yanıt verdi.

Sevgilim olsan sana hayatta güvenmezdim

Rafet El Roman’ın bu yanıtına Avşar kızı “Sen benim sevgilim olsan sana hayatta güvenmezdim.” diye bir yorumda bulundu. Hülya Avşar’ın bu sözleri ikilinin kahkahalara boğulmasına neden oldu. Rafet Eol Roman’ın konuk olarak katıldığı Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli program, Cuma akşamı Star TV’de ekrana gelecek.

Rafet El Roman’ın Tuğba Altıntop ile olan evliliğinden iki kızı dünyaya geldi. Roman ve Altıntop, anlaşamadı ve evliliklerini bitirdi. Sonra Ceren Kalpakarslan ile evlenen Roman, geçtiğimiz aylarda Ceren Kalpakarslan’dan da boşandı.

Rafet El Roman kimdir?

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler