Ana SayfaDizilerPrison Break Yeni Sezonu Bugün Yayınlandı

İlgili Postlar

Prison Break Yeni Sezonu Bugün Yayınlandı

Hapisten kaçış konusunda efsane dizilerden birisi olan Prison Break yeni sezon bölümleri ile yeniden yayınlanmaya başladı.

Yapılan son açıklamalara göre dizinin yeni sezonunun Türkiye saati itibariyle bugün 07.30’da yayınlandığı belirtildi. Özellikle dizinin yeniden yayın hayatına başlayacak olması dizinin fenomenlerini de heyecanlandırdı. Öyle ki bugüne kadar yayınlanan sezonlar yüksek izlenme oranları almış ve bu konuda dizi üzerinden de iyi bir gelir elde edilmesini sağlamıştı.

Başroller Aynı Şekilde Prison Break’te!

Dizinin başrollerinde ‘Michael Scofield’ karakterine hayat veren Wentworth Miller ve ‘Lincoln Burrows’u canlandıran Dominic Purcell yeni sezonda da yer alıyor. Dizinin önemli oyuncularından olan Sarah Wayne Callies ve Bagwell Robert Knepper de yine yeni sezonda dizide yer alacak.

Yeni Sezonda Neler Olacak? 

Dizi için yayınlanan ilk tanıtımlarda özellikle Michael Scofield’ın hayatta olduğunun gösterilmesi dizinin yeniden heyecan yaratmasını sağladı. Özellikle Michael’in hayatta olması Lincoln ve Sara için de yeni bir umut oldu. Michael’in kurtarılması adına en büyük kaçış planı üzerinde çalışmaya başlayan iki isim, yeni bölümlerde Michael’ı içinde bulunduğu zorlu durumdan kurtarmaya çalışacak. Bu bakımdan önümüzdeki bölümlerden itibaren dizinin ana konularından bir tanesi yeni bir kaçış ile Michael’in kaçırılması olacak.

Dizinin yeni sezonunun yayınlanacağı açıklandıktan sonra özellikle sosyal medya hesapları daha fazla kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Üstelik yeni bölümünün ilk 5 dakikalık giriş videosu da sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerle paylaşıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler