Ana SayfaÜnlülerPoyraz’ın Zülfikar’ı Celil Nalçakan'dan Önemli Açıklamalar

İlgili Postlar

Poyraz’ın Zülfikar’ı Celil Nalçakan’dan Önemli Açıklamalar

Kanal D de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde Zülfikar karakterini canlandıran Celil Nalçakan özel bir radyo programına konuk oldu.

Konuk olması ile birlikte dinlenme oranları da artan radyo programında, Celil Nalçakan oyunculuk kariyeri ve canlandırdığı Zülfikar karakteri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özellikle 7 senelik üniversite serüveninin ardından oyunculuk alanına geçiş yapan ve oyunculuk kariyerine başlayan Zülfikar Nalçakan, küçüklüğünden beri oyuncu olmak istediğini ve üniversite sonrasında bu alanda kariyer yapmaya başlamasından dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi.

Zülfikar’ı Unutmadı!

Pek çok farklı yapımda rol almasına rağmen özellikle Poyraz Karayel dizisi ile adından sıkça söz ettirmeyi Başaran Celil Nalçakan, Poyraz Karayel dizisinin ve özellikle Zülfikar karakterinin kendi hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. İki buçuk sene boyunca Zülfikar rolüne hazırlanmasının oldukça keyifli olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, dizi bittikten sonra karakterin ölmesi gerektiğini ve bunun zor ve aynı zamanda ağır bir durum olduğunu söyledi.

Özellikle başarılı bir projede yer aldıktan sonra yer alacağı projenin çok daha başarılı olması gerektiğini söyleyen oyuncu, bu konuda oldukça zorlandığını ve seçim yapma noktasında titiz davranmaya çalıştığını söyledi. Poyraz Karayel ile daha yakından tanınan ve Türkiye tarafından sevilen Celil Nalçakan, bundan sonraki süreç içerisinde projeler de yer almaya devam edeceğini ve şu an için teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

Sahnelerde de konuk oyuncu olarak yer alacağını söyleyerek bu alanda da iddialı olduğunu belirten oyuncu, özellikle türkü konusunda kendini başarılı bulduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler