Ana SayfaDizilerPoyraz Karayel'de Sular Durulmuyor!

İlgili Postlar

Poyraz Karayel’de Sular Durulmuyor!

11 Ocak çarşamba günü ekranlara gelen Poyraz Karayel yeni bölümü ile şimdiden merak uyandırmayı başardı.

Her hafta Çarşamba akşamları yayınlanan ve televizyonların en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran Poyraz Karayel, dün akşam yine heyecan dolu bir bölümüyle ekranlara geldi.

Yeni Bölümde Neler Oldu?

Poyraz ve Ayşegül’ün mutlu olma çabaları yine boşa çıkarken yaşanan olaylar ikiliyi çok daha fazla zorladı. 11 Ocak günü yayınlanan bölümde özellikle Poyraz’ın deşifre olması, Çınar ve Nevra’nın farklı planlar yapmasına neden oldu. Poyraz ve Ayşegül aşkını onaylamayan ve iki ismin de mutsuz olmasını isteyen Çınar, bu konuda farklı planlar yapmaya devam ederken Poyraz’ın yakın çevresini tek tek öldürmek adına ölüm planlarına başladı.

Özellikle en zayıf halka olarak belirlenen Meltem için ilk hamlesini yapan Çınar, Meltem’in kullanması gereken ilaçlarını değiştirerek farklı etkiler yaratmaya başladı. İlaçları kullanan Meltem, hareketlerini kontrol edemezken giderek daha da zorlu bir duruma girdi.

Diğer bir cephede ise Poyraz’a karşı özel planlar kurmak isteyen Nevra, Eda’yı bu planlar için kullanır. Kızını vereceğini söyleyerek Eda’yı kullanma noktasında büyük bir koz elde eden Nevra, Poyraz ile Eda’nın uygunsuz fotoğraflarını çekerek Ayşegül ile ayrılmaları için özel bir oyuna başladı. Bu nedenle dizinin son anlarında Poyraz’ın evine giden Eda, onda bir süre kalmak istediğini söyleyerek eve yerleşti.

Dün akşam yayınlanan bölümde en dikkat çeken sahnelerden bir tanesi de babasını öldürdüğünü öğrenen Taş Kafa’yı bıçaklayan İsa’ydı. Yaptığı hareketten daha sonra çok pişman olsa da ıslah evine gönderilen İsa yapılan çalışmalar ile birlikte hapisten kurtarıldı. Daha sonra üvey babasını daha çok sevdiğini fark eden ve annesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürmek isteyen İse, böylece sakin bir yaşama kavuştu.

76. Bölüm Merak Ediliyor

Poyraz Karayel’de 75 bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilirken henüz 76 bölüm fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki hafta itibariyle başlayacak olan fragmanları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler