Ana SayfaDedikoduPodyumların 3 Güzeli Bir Arada!

İlgili Postlar

Podyumların 3 Güzeli Bir Arada!

Türkiye’nin en ünlü güzellerinden olan Çağla Şikel, Sinem Güven ve Yüksel Ak iş ve özel yaşamlarına dair önemli açıklamalar yaptı. Özellikle eski yıllarda podyumların vazgeçilmez isimlerinden olan üç isim şu anda birlikte farklı projeler üzerinde çalışıyor.

Özellikle katıldıkları güzellik yarışmalarında derece elde ederek ünlü olmayı başaran ve ardından tüm Türkiye tarafından yakından tanınarak takip edilen 3 isim son olarak bir renk film projesinde yer aldı. Hem film hem de özel hayatları ile ilgili açıklamalar yapan üç isim özellikle sadece modellik yapmadıklarını modellik ile sınırlı kalmadığını ve kendilerini farklı alanlarda geliştirerek sürekli gündemde kalmayı başardıklarını söyledi.

Modellikte İddialı Sözler!

Çağla Şikel yaptığı açıklamada sadece model olarak kendilerini görmediklerini farklı yetenekleri olduğunu söyledi. Farklı alanlarda yeteneklerini sergileyerek var olduğunu söyleyen Çağla Şikel yakında yeni bir dizi projesine başlayacağını da duyuran Çağla Şikel özellikle hayranlarını sevindirdi.

Mankenlik konusunda açıklama yapan Sinem Güven ise çok erken yaşta manken olarak çalışmaya başlamasına rağmen kendini bu alanda iyi bir şeklinde geliştirdiğini vurguladı. Röportajda en çok dikkat çeken bölümlerden bir tanesi ise yeni jenerasyonda kimlerin sevildiği oldu. Yeni modellerden kimi beğeniyorsunuz sorusuna Çağla Şikel yanıt vermezken Sinem Güven en son Didem Soydan’ı beğendiğini, Yüksel Ak ise yeni model var mı diyerek durumu farklı bir boyuta çekti. Yapılan röportajlar özellikle manken dünyasına yönelik çok önemli eleştirilerde getirilirken röportaj sonrasında farklı tartışmalarında başlaması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler