Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ Yeniden Ekranlara Gelecek

İlgili Postlar

Pınar Altuğ Yeniden Ekranlara Gelecek

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Pınar Altuğ, yeni bir projede daha yer alacağını duyurdu.

Özellikle Çocuklar Duymasın adlı proje ile ekranların sevilen yüzlerinden birisi olmayı başaran ve sonrasında pek çok farklı projede yer alarak adından söz ettiren Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Pınar Altuğ tarafından paylaşılan bu mesaj oldukça dikkat çekerken, Ramazan ayı boyunca Pınar Altuğ’un televizyon ekranlarında olacağı ve yemek programı sunacağı öğrenildi.

Ramazan’da Ekranlarda Olacak

Pınar Altuğ tarafından yapılan açıklama ile birlikte resmi bir şekilde duyurulan bu yenilik özellikle Pınar Altuğ’un hayranları tarafından çok sevindirici bir gelişme olarak kabul edildi. Pınar Altuğ Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda özellikle Ramazan Lezzetleri adlı program ile 29 Mayıs Pazartesi günü itibariyle ekranlarda olacağını söyledi.

Anadolu’ya özgü Ramazan lezzetlerinin tanıtılacağı yemek programının Ramazan ayı boyunca ekranlarda olacağı ve daha sonrasında sona ereceği de paylaşıldı. Bu bakımdan Ramazan boyunca ekranlarda olacak olan Pınar Altuğ, özel lezzetleri ekranlara taşıyacak ve çok farklı bir alanda sevenlerinin karşısına çıkacak.

İlk Bölümü 29 Mayıs’ta Yayınlanacak 

Pınar Altuğ’un sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bu bilgi sonrasında özellikle sevenlerinin bu gelişmeye oldukça olumlu tepkiler verdiği görüldü. İlk bölümü 29 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan programın nasıl bir tepki alacağı ve izleyenlerin beğenip beğenmeyeceği şimdiden merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler