Ana SayfaDizilerPerşembe Reyting Sıralaması Nasıl Oluştu?

İlgili Postlar

Perşembe Reyting Sıralaması Nasıl Oluştu?

Perşembe günü akşamları reyting sıralaması oldukça dikkat çekerken Vatanım Sensin ve Cesur Güzel arasında yaşanan rekabette dün akşam itibariyle oldukça farklı sonuçlar alındı.

Perşembe akşamlarını da yayınlanan programlarda reyting savaşı çok daha zorlu geçerken dün akşam yayınlanan programlar için reyting sıralaması yayınlandı. Yayınlanan sıralamalarda Total grubunda birinci sırada Survivor yer aldı. Yeni bölümü ile ekranlara gelen Survivor bu konuda ön plana çıkmayı başarırken özellikle uzun bir süre sonra yeniden Survivor’ın birinciliği alması dikkat çekti.

Reyting Sıralaması Nasıl Oluştu?

Total sıralamasının ikinci sırasında ise FOX TV’de yayınlanan Çoban Yıldızı adlı dizi yer aldı. Beklentilerin büyük olduğu Cesur Ve Güzel ise ancak üçüncü sırada yer alabildi. İlk 3’ün bu şekilde oluştuğu reyting sıralaması Perşembe günü Vatanım Sensin için oldukça kötü geçti.

Öyle ki Vatanım Sensin ancak 5. sırada yer alabildi ve uzun haftalardan sonra büyük bir düşüş yaşadı. Dördüncü sırada ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber yer aldı. Vatanım Sensin ve Cesur ve Güzel arasında yaşanan reyting savaşının da bu haftaki galibi Cesur Ve Güzel oldu.

Son haftalarda oldukça dikkat çeken dizi, bu hafta itibariyle ilk sırada yer alarak en büyük rakibini geçme başarısı gösterdi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında heyecan artan Cesur Ve Güzel yükselen izlenme oranları ile birlikte dizi sektöründe dikkat çeken yapımlardan bir tanesi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler