Ana SayfaDizilerPerşembe Akşamında Reyting Galibi Vatanım Sensin

İlgili Postlar

Perşembe Akşamında Reyting Galibi Vatanım Sensin

Perşembe akşamları televizyon ekranlarında reyting savaşı daha da kızışırken geçtiğimiz akşamının galibi Vatanım Sensin oldu.

Kanal D’de ekranlara gelen tarihi dizi, özellikle yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çekiyor ve yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başarıyordu. Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran televizyon dizisi, en çok izlenenler listesinde birinci olmayı başardı.

Geçtiğimiz haftalarda da benzer bir performans sergileyen dizi bu bakımdan ne kadar çok sevildiğini de göstermiş oldu. Ekranlara geldiği her hafta  izlenme sıralamalarında ilk üçe ulaşmayı başaran Vatanım Sensin, bu haftanın galibi olarak diğer kanallarda yayınlanan diziler ve programlara karşı da önemli bir güç gösterisi yaptı.

Sosyal Medyada Da Lider!

İzlenme oranlarının yüksek olmasının yanı sıra sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi Vatanım Sensin oldu. Perşembe akşamı itibariyle ekranlara gelen dizide özellikle Kara Fatma rolü ile diziye dahil olan Demet Evgar en çok dikkat çeken karakterlerden bir tanesi oldu. Perşembe akşamı için açıklanan reyting sıralamasında özellikle 2. sırada yer alan yapım FOX TV’de yayınlanan Çoban Yıldızı oldu. Bu ikilinin ardından ise yine gecenin iddialı dizilerinden birisi olan Cesur ve güzel 3. sırada kendine yer buldu.

Perşembe akşamı için ilk 10 arasına girmeyi başaran diğer programlar ise şöyle; Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, Bir Sorun Mu Var, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Deliha, Show Ana Haber, ATV Ana Haber, Kim Milyoner Olmak İster.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler