Ana SayfaDizilerPazartesi Günü Reyting Sıralaması Nasıl Oldu?

İlgili Postlar

Pazartesi Günü Reyting Sıralaması Nasıl Oldu?

Pazartesi günü reyting sıralaması oldukça dikkat çekerken dün akşamın ardından reyting sıralamalarında birinci olmayı başaran yapım belli oldu. Her akşam yayınlanan programların reyting sıralamasında ne kadar başarıya ulaştığı, bir sonraki gün itibariyle belli olurken reyting sıralamalarında Pazartesi gününün sonuçları paylaşıldı.

Pazartesi Günü Reyting Sıralaması Lideri İçerde

İçerde, Survivor, Kırgın Çiçekler ve Paramparça gibi pek çok farklı dizinin yayınlandığı Pazartesi akşamında rekabet oldukça yüksek olurken 20 Mart 2017 tarihi itibariyle ön plana çıkmayı başaran yapım İçerde oldu. Sıralamaların zirvesinde yer alan İçerde, total grubunda en çok izlenen yapım olarak dikkat çekerken İçerde’nin ardından ikinci sırada Kırgın Çiçekler yer aldı. Yayınlandığı her akşam yüksek izlenme oranları alarak lider durumda olmayı başaran Survivor ise dün akşam Total grubunda üçüncü sırada yer alabildi.

Bu dizilerin ardından özellikle sıralamada haber programlarının olması diğer önemli bir detaydı. 5. sırada Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, 7. sırada Show Ana Haber ve 13. sırada ATV Ana Haberin yer alması oldukça dikkat çekti. Kanal D’de büyük bir reklam ile duyurulan Ahmet Hakan ise izlenme sıralamalarında geride yer aldı. İzlenme oranlarında 15. sırada yer alan Ahmet Hakan’la Kanal D Ana Haber bu bakımdan başarısız bir geceyi geride bıraktı.

Pazartesi günü reyting sıralaması dahilinde evlenme programlarının da yüksek izlenme oranları aldığı görüldü. Özellikle 10. sırada yer alan Evleneceksen Gel, 12. sırada yer alan Esra Erol’da ve 14. sırada yer alan Zuhal Topal’la en çok izlenen evlenme programları olarak kayıtlara geçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler