Ana SayfaDedikoduPascal Nouma, Zuhal Topal'ın programına katılacağını yalanladı!

İlgili Postlar

Pascal Nouma, Zuhal Topal’ın programına katılacağını yalanladı!

Ünlü sunucu Zuhal Topal, sunuculuğunu yaptığı izdivaç programına Pascal Nouma’nın katılacağını duyurmuştu. Bir video ile başlayan olay gerçek sanılırken, hepsinin bir oyun olduğu ortaya çıktı. Topal’ın, programda Nouma’nın ilk talibinin çıkacağını anons etmesinden sonra her şeyin bir oyun olduğu açıklandı. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programına bir video çekip gönderen Pascal Nouma, herkesi şoke etmişti. Nouma, videoda yakın arkadaşı Zuhal Topal’a kendisine bir talip bulmasını ve evlendirmesi için seslenmişti. Bu videodan sonra olayı ciddi bir şekilde ilerleten ve önceki gün yayınlanan bölümde Pascal Nouma’nın ilk talibinin yayına çıkacağını anons eden Topal’ın, aslında bir oyun yaptığı ortaya çıktı.

Program sonuna kadar olay gerçekmiş gibi davranan Topal’ın oyunu program sonunda ortaya çıktı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Beşiktaş’ın eski yıldızı Pascal Nouma ise, “Ne evliliği be kardeşim, Zuhal benim kankam, yeni yıl mesajı istedi, ben de muzurluk yaptım, ne evlenmesi, ne programı.” açıklamasını yaptı.

İşte Pascal Nouma’nın o paylaşımı…

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler