Ana SayfaDizilerParamparça Final Bölümü Çekildi!

İlgili Postlar

Paramparça Final Bölümü Çekildi!

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Mine Tugay gibi çok önemli oyuncuların bulunduğu Paramparça final bölümüyle veda etti. Özellikle dizisinin ilk yayınlanmaya başlandığı dönemlerde Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay’ın başrollerinde olması dizinin kısa süre içerisinde tutulmasını sağladı. Fakat çekimler sürecinde yaşanan sorunlar nedeniyle Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılması ile böylece hikâyede değişikliğe gidilerek farklı bir senaryo yazılmış oldu.

Paramparça Final Bölümü Bu Akşam Yayınlarda

Paramparça için yapılan açıklamalarda 27 Mart tarihinde yayınlanacak final bölümünün son bölüm olarak dizinin ekranlara bu bölüm sonrasında veda edeceği açıklandı. Final sahnesinin çekimleri alındıktan sonra yapım ekibi ve oyuncular Paramparça’nın 97. bölümünü özel olarak bir pasta keserek bu başarı kutlandı.

Final bölümünün çekimleri tamamlandıktan sonra pek çok oyuncu ve yakın yapım ekibinin duygusal anlar yaşadığı da görülürken Türk televizyon tarihlerine Paramparça çok kısa süre içerisinde damga vurmayı başardı. Oyunculuklar, farklı hikayesi ve kurgusuyla dikkat çeken Paramparça mutfakta da yoğun bir çalışmanın ürünü olarak ekranlara geliyor. Final bölümü sonrasında yapılan pasta kesiminde Erkan Petekkaya kısa bir açıklama yaparken büyük bir yapıma imza attıklarını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

3 sezondan beri televizyonlarda ekranlara gelen ve yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranları alan Paramparça geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizinin final kararı alması pek çok kişi de büyük bir üzüntü yaratırken gözler dizinin final yapmasının ardından oyuncuların hangi projelere başlayacağına çevrildi. Özellikle Erkan Petekkaya gibi pek çok oyuncu Türk televizyon tarihinin en çok sevilen isimlerinden birisi durumunda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler