Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinçci'den Aşk İtirafları

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci’den Aşk İtirafları

Son olarak internet üzerinden yayınlanan Fi dizisinde konuk oyuncu olan ve oldukça iddialı sahnelerde yer alarak adından söz ettirmeyi başaran Özge Özpirinçci, aşk ve oyunculuk hayatı ile ilgili merak edilenleri özel bir dergiye anlattı.

Özellikle Burak Yamantürk ile bir ilişki içerisinde olduğunu açık bir şekilde belirterek bu konuda gizli kalmanın bir anlamı olmadığını söyleyen Özge Özpirinçci, özellikle aşk olduğunu ve aşık olduğu için de hala aptal aptal şeyler yaptığını söyledi.

“Aşk Yeniden Sonrasında Dinlendim”

Ekranların en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan ve final yaparak ekranlara veda eden Aşk Yeniden dizisinde yer alan Özge Özpirinçci, bu proje sonrasında bir süre dinlenmeye karar verdiğini ve güzel bir tatil yaparak deşarj olduğunu söyledi. Özellikle Fi dizisinde daha yakın arkadaş olduğu Berrak Tüzünataç sayesinde yogaya eya başladığını söyleyen başarılı oyuncu, bunun kendi yaşamı için oldukça olumlu katkılar sağladığını söyledi.

Özellikle yoga yapmadan önce bu durumu çok saçma ve sıkıcı olarak değerlendirdiğini söyleyerek öz eleştiri yapan oyuncu, yoga yapmaya başladıktan sonra hayatında büyük bir fırsatı kaçırdığını ve yoga yapmak için çok geç kaldığını düşündüğünü belirtti. Özellikle Türkiye’de insanların daha fazla yoga yapması gerektiğini söyleyen Özge Özpirinçci, hem mental hem de fiziksel olarak yoganın insanlara çok fazla destek sağlayabileceğini belirtti.

“Yoga Ruhumu Sakinleştirdi”

Yoganın hayatına yaptığı katkılar ile ilgili de açıklamalarda bulunan oyuncu, yoga öncesinde çok sabırsız bir insan olduğunu ve arabayı dahi çok hızlı kullandığını söyledi. Yoganın zengin bir ruha sahip olmasını sağladığını belirterek yoganın hayatında yaptığı değişiklikleri aktaran oyuncu, özellikle artık yavaşlamaya, hayatı kontrollü bir şekilde yaşamayı öğrenmeye başladığını söyledi.

Fi dizisi rol alan Özge Özpirinçci’nin diziden bir sahnesi.

Fi Dizisi Çok Keyifliydi

Fi dizisinde yer alması ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Özge Özpirinçci, özellikle Ay Yapım’dan kendisine gelen teklifi değerlendirmek istediğini ve konuk oyuncu olarak dizide rol almaktan dolayı da çok büyük keyif duyduğunu söyledi. Özellikle bu yeni projede yer almaktan dolayı herhangi bir tedirginlik duymadığını söyleyen başarılı oyuncu, yeni projenin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.

“Çok Aşığım”

Burak Yamantürk ile nasıl tanıştığını da anlatan Özge Özpirinçci, bir arkadaş ortamında özellikle Burak ile tanıştığını ve kısa süre içerisinde birbirleri arasında çekimin olduğunu, böylece ilişkinin başladığını söyledi. Şu anda Burak ile olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve özellikle Burak’ın hayatına yalnız kalmak istemediği bir dönemde girmesinden dolayı da büyük bir sevinç yaşadığını söyledi.

Özge Özpirinçci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler