Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÖzge Özpirinççi Acı Tatlı Ekşi İle Çok Sinir Edecek

İlgili Postlar

Özge Özpirinççi Acı Tatlı Ekşi İle Çok Sinir Edecek

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Özge Özpirinççi¸ Acı Tatlı Ekşi projesiyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alaçatı’da çekimleri yapılan filmde, çok farklı bir aşk hikayesinin ekranlara getirileceği açıklandı. Alaçatı’da çekilmesi ile birlikte daha fazla dikkatin çekildiği Acı Tatlı Ekşi, oyuncu kadrosuyla ve özellikle Özge Özpirinççi sayesinde de uzun zamandan beri gündemde yer alıyordu.

Acı Tatlı Ekşi Senaryosu Buğra Gülsoy’un Kaleminden

Filmin senaryosunun Buğra Gülsoy tarafından yazılmış olması, filmin dikkat çekici detaylarından birisi oldu. Daha çok kamera önünde görmeye alışkın olduğumuz oyuncu, yeni projede aynı zamanda kamera arkasında da yer alacak ve filmin senaryosu ile büyük bir görev üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Andaç Haznedaroğlu. Dizide yer alacak oyuncu kadrosunda, Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil ve Osman Alkaş gibi isimler yer alıyor. Başrollerde ise Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy yer alıyor.

Acı Tatlı Ekşi Konusu Ne?

Olabildiğine hayata yakın, herkesin aşkta yaşadığı sorunları ele alarak farklı bir anlatımın tercih edildiği Acı Tatlı Ekşi’de özelikle çiftin toplum kurallarına aykırı yaşantısı yer yer güldürüyor, yer yer de hayatın sorgulanmasına neden oluyor. Fakat çiftin hayallerini gerçekleştirmek istemesi ile birlikte büyük bir sorun ortaya çıkıyor. Büyük hayalini gerçekleştirebilmek için yurt dışına çıkmak isteyen kız, aşçı olmak için bu alana yönelen erkek. Çiftin bu yol ayrımı, aşkın en zor yanlarından birisini de filmin odak noktası yapıyor. Yeni filmde en dikkat çeken detaylardan birisi ise Özge Özpirinçci tarafından canlandırılan karakterin özellikleri. Pek çok izleyenin yer yer gıcık olacağı bir tipi canlandıran Özge Özpirinçci, yeni rolüyle oldukça iddialı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler