Ana SayfaÜnlülerOzan Güven Yoğun Tempoya Dayanamadı

İlgili Postlar

Ozan Güven Yoğun Tempoya Dayanamadı

İnternet üzerinden yayınlanan Fi dizisinin en önemli karakterlerinden birisini canlandıran Ozan Güven, yoğun tempodan oldukça yoruldu.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile sette uyuduğu anları takipçilerine gösteren Ozan Güven, “Sette uyumak ciddi bir iştir” notunu da fotoğrafın altına ekledi. 42 yaşındaki başarılı oyuncunun yoğun tempo nedeniyle ciddi zorlandığı ve uykusuzluğa daha fazla dayanamayarak sette kısa bir mola verdiği öğrenildi.

Projeler Bitmiyor

Son dönemlerde pek çok farklı projede yer alarak yoğun bir süreç içerisine giren Ozan Güven, Fi dizisinin yanı sıra Arif v 216 sinema filminde rol alıyor. Özellikle Arif v 216 filminde popüler Robot 216 rolünü canlandıran ve Fi dizisinde de yine kısa süre içerisinde Türkiye’de sevilen Can Manay karakterini canlandıran Ozan Güven, kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

Yoğun geçen tempo nedeniyle çok fazla dinlenmeye vakit bulamayan Ozan Güven’in fırsat bulduğu her zaman uyumaya ve dinlenmeye vakit ayırdığı öğrenilirken, sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşım oyuncunun içerisinde bulunduğu dönemi gözler önüne serdi. Özellikle Fi dizisiyle çok farklı bir internet projesinde yer alan Ozan Güven, bu projeden vazgeçemediği gibi Cem Yılmaz ile uzun zamandan beri birlikte sürdürdükleri sinema projesine de devam ediyor. AROG ve GORA gibi filmlerde Robot 216 karakterini canlandıran Ozan Güven, yeni filmde başrolde olacağı gibi sadece canlandırdığı karakterin başından geçen olaylar ile ilgili detaylı sahnelerin yer aldığı filmde rol alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler