Ana SayfaDedikoduOzan Doğulu çapkınlık yaparken yakalandı! Hem de eşinin arkadaşı ile...

İlgili Postlar

Ozan Doğulu çapkınlık yaparken yakalandı! Hem de eşinin arkadaşı ile…

DJ ve aranjör Ozan Doğulu, sosyetik isim Tuba Peksayar ile samimi şekilde yakalandı. Peksayar ile dudak dudağa görüntülenen Doğulu, sosyal medya üzerinden haberi yalanladı. Üstelik, Tuba Peksayar Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu ile arkadaş çıktı. İşte detaylar…

Ozan Doğulu, geçtiğimiz günlerde sosyetik güzel Tuba Peksayar ile sarmaş dolaş görüntülendi. Evli ve üç çocuk babası Ozan Doğulu konu hakkında açıklama yapmazken, Tuba Peksayar, “Ozan benim arkadaşım” dedi. Doğulu, olayın ardından sosyal medyada konuyu yalanladı.

Dudak dudağa görüntülendiler

Sosyetik güzel Tuba Peksayar ile ünlü DJ ve aranjör Ozan Doğulu, iki gün önce bir mekanda sarmaş dolaş görüntülendi. Dudak dudağa ve son derece samimi şekilde görüntülenen ikili mekandan ayrı ayrı çıktı. Önce Ozan Doğulu, onun ardından on dakika sonra Tuba Peksayar mekandan ayrıldı.

Konuyu gçiştirdi

Mekandan ilk ayrılan Ozan Doğulu, karşısında habercileri görünce şoke oldu. Tuba Peksayar ile samimi görüntüleri sorulan Doğulu, konu hakkında açıklama yapmamak için yanına gelen sokak köpeğini göstererek “Sokak köpeklerini de korumak lazım değil mi?” dedi.

Arkadaşım be!

Ünlü müzisyenin ardından mekandan çıkan Tuba Peksayar ise, samimi görüntüler hakkında habercilerden gelen sorulara “Ozan arkadaşım be!” yanıtını verdi.

Öpüşme değil, fotoğrafın çekim açısı

Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Ozan Doğulu, “Yıllara dayanan arkadaşlık, tamamen tesadüfi olarak karşılaşılan bir mekanda, yanlış açıdan çekilen bir fotoğraf ile yanlış anlaşılmaya yol açarak huzurumu kaçırmıştır. Gerçek dışı olan bu habere itibar edilmemesini ve asılsız haberlerle taraflara rahatsızlık verilmemesini rica ederim.” açıklamasını yaptı.

Eşinin arkadaşıymış

Ozan Doğulu ile dudak dudağa görüntülenen Tuba Peksayar, Doğulunun eşi Ece hanımın arkadaşı çıktı. Olayın ardından Peksayar “Ece ile dostluğumuz etkilenmez” dese bile Ece Doğulu Tuba Peksayar’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

Dostluğum sekteye uğramayacak

Tuba Peksayar, konu hakkında açıklama yaparak “Ozan Doğulu ve  Kenan Doğulu yaklaşık 20 yıllık arkadaşım olup 13.03.2017 tarihinde  Ozan Doğulu ile tesadüfen Whisper adlı mekanda karşılaşmamız ve sohbet esnasında haberimiz olmadan çekilen fotoğraflar asılsız bir şekilde ‘Kafa karıştıran arkadaşlık’ olarak haber yapılmıştır. Gerek  Ozan Doğulu gerek Ece Doğulu ile olan dostluğum bu haberle sekteye uğramayacaktır. Ancak Whisper kamera kayıtları bizim mekanda arkadaş olarak sohbet ettiğimizin kanıtı olacak ve asparagas haberin, kişilerin hayatını olumsuz etkilemeye yönelik olduğunu gösterecektir.” dedi.

Gözyaşı döküyor

Ece Doğulu’nun yakın çevresinden, ihanet haberinin ardından çok üzgün olduğu ve sürekli gözyaşı döktüğü öğrenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler