Ana SayfaÜnlülerOyuncu Osman Alkaş Anne Rolüyle Tanındı

İlgili Postlar

Oyuncu Osman Alkaş Anne Rolüyle Tanındı

Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizide yer alarak daha fazla kişi tarafından tanınmaya başlayan Osman Alkaş, özel bir röportaj vardı. Özellikle dizi projesi öncesinde çok fazla kişi tarafından tanınmayan ve dizi projelerin de çok fazla yer almayan Osman Alkaş dizi projesi sonrasında Türkiye’nin en sevilen karakterlerinden birisi olmayı da başardı.

Rauf Anne Sevildi

Özellikle geçmiş yıllarda çok zorlu bir yaşam sürdüğünü söyleyen Osman Alkaş, Türkiye’nin çok önemli bir coğrafya olduğunu ve daha iyi yerlere gelmesini istediğini söyledi. Sevenlerinin kendisine son dönemlerde Rauf Anne olarak seslendiğini söyleyen başarılı oyuncu, bu duruma da oldukça sempatik yaklaşıyor.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını hiçbir zaman kırmadığını söyleyen Rauf Anne, bu konuda herkesi mutlu etmeye çalıştığını ve sanatçı olmanın gerekliliklerini yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizide rol alarak herkesin gönlünde taht kurmayı başaran oyuncu, projenin oyunculuk kariyeri için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu ve böylesine iddialı bir projede yer almaktan dolayı daha çok mutlu olduğunu söyledi.

Tiyatroyu Bıraktı

Özellikle son yıllarda diyetisyen kontrolünde sağlığına dikkat ettiğini söyleyen oyuncu, 35 kiloyu sağlıklı bir şekilde verdiğini ve artık jön rollerinde rahatlıkla oynayabileceğini belirtti. Hayatımın büyük bir bölümünde tiyatro sahnesinde yer aldığını söyleyen oyuncu, artık tiyatroyu bıraktığını ve sahneyi gençlere sahnelere emanet ettiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler