Ana SayfaDünyaOscar'da yanlış anons skandalının yaşanmasının sorumlusu ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Oscar’da yanlış anons skandalının yaşanmasının sorumlusu ortaya çıktı!

Oscar Ödülleri Töreni’nde yaşanan yanlış anons skandalının sorumlusu ortaya çıktı. Olayın sorumlusunun, oylama sürecini yürüten şirketin emektar çalışanı Brian Cullinan olduğu açıklandı. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Oscar Ödülleri Töreni’nde yaşanan yanlış anons sorumlusunun, oylama sürecini yürüten şirketin uzun yıllardır çalışanı olan Brian Cullinan olduğu açıklandı.

Oscar törenlerindeki oylama sürecini 83 yıldır yöneten PricewaterhouseCoopers (PwC) şirketi, yanlış zarf skandalının sorumlusunun 32 yıllık çalışanları Brian Cullinan olduğunu duyurdu.

Törende en iyi film Oscar’ını kazananın önce La La Land olduğu açıklanmıştı. Ancak, bir süre sonra bir yanlışlık olduğu anlaşılmış ve düzeltme yapılarak kazananın Moonlight filmi olduğu açıklanmıştı.

Geceye damga vuran skandal olayın ardından gözler PwC’nin açıklamasına, açıklamanın ardından da Brian Cullinan’a çevrildi.

Yanlış anons sonrası önceki gün açıklama yapan PwC, olayın sorumlusunun araştırıldığını açıklamıştı. Dün yapılan açıklamada ise, “Cullinan, en iyi film ödülü zarfı yerine, yanlışlıkla en iyi kadın oyuncu ödülünün yedek zarfını Warren Beatty ve Faye Dunaway’a verdi. Hata oluştuğu zaman, durumu düzeltmek için protokoller, Cullinan veya partneri (Martha Ruiz) tarafından çabucak takip edilmedi.” dedi.

Uzun yıllardır çalışanı olan emektar Cullinan’ı yanlış zarf verdiği şeklinde suçlayan şirket, bunun yanı sıra yeterince hızlı tepki vermemekle de itham etti.

Bu yıl düzenlenen Oscar Ödülleri Töreni’ne yanlış zarf skandalı damga vurdu. En iyi film Oscar’ını kazananın önce La La Land olduğu açıklandı, ardından hata düzeltildi ve kazananın Moonlight olduğu açıklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler