Ana SayfaKültür ve SanatMüzikOnurr, 'Bir Kahramanlık Hikayesi' albümüyle döndü!

İlgili Postlar

Onurr, ‘Bir Kahramanlık Hikayesi’ albümüyle döndü!

‘Bir Kahramanlık Hikayesi’ 11 Ağustos Cuma günü (bugün) yayınlanıyor. Onurr’un ilk stüdyo albümü ‘Bir Kahramanlık Hikayesi’ dillerden düşmeyecek yaz bitmeden bangır bangır dinlenecek şarkılar barındıran bir albüm. Gazetecilere albümü hakkında konuşan Onurr, yeni albümü ‘Bir Kahramanlık Hikayesi’ ve merak edeceğiniz her şey haberimizin devamında…

‘Bir Kahramanlık Hikayesi’ bugün dinleyicisiyle buluşuyor. Albümün aranjörlüğünü Selim Çaldıran’ın oğlu Batu Çaldıran üstlendi. Onurr, yeni bu albümde içinden ne geldiyse o kadar özgür çalıştığını belirtiyor. Albümün teması hakkında Onurr: “İçerik olarak şarkıların birbiriyle ilintili bir örgüsü yok.”diyor.

Albümün yayınlanma hikayesi

Onurr albümün ilk adımlarının nasıl başladığını şu şekilde anlatıyor: “2013 yazı civarı başladı her şey. Alper Narman ile Ozan Çolakoğlu’na gitmiştik. Başka solistlere şarkı dinletmek için Ozan Çolakoğlu ile o dönem görüşüyorduk. Alper sürekli benim tekrardan sahneye çıkmam gerektiğini, şarkı söylemem gerektiğini baskılardı. Ben de rahatım yerinde diye pek yanaşmıyordum işin doğrusu. Ozan ağabeyin “01” adlı albümünün üzerinden 1 sene geçmişti, Alper Ozan ağabeye bu albümün devamı gelecekse Onur da ikincisinde yer alsın diye bir şey attı ortaya. Ozan ağabey de baya sıcak baktı bu fikre, beni Sakin’den de baya bilir dinlermiş, meğerse bunu sonradan öğrendim. Bu motivasyonla Alper ile birlikte o ara ‘Artist’ şarkısını yazdık. Ozan Çolakoğlu’nun ikinci albümüne girecek bu şarkı diye düşünürken, bir gün Ozan ağabey aradı, şarkıyı daha fazla bekletmeden single çıkartalım dedi. Ben bir anda solo artist olarak single yayınlamış oldum.” İfadeleriyle Onurr, ilk solo albümünün çıkış hikayesini anlatıyor.

İlk single çalışmamın klibini beğenmemiştim 

‘Artist’i yayınladıktan sonra farklı bir tecrübe de edindiğinin altını çizen Onurr: “Aslında ilk single çalışmamın klibini çok beğenmemiştim ama işte insan aceleye gelebiliyormuş bu konularda. ‘Aşıklar Ölmez’ ve ‘Ruj’ adlı arka arkaya gelen single çalışmalarım oldu. Bu single’lar sonrası kendime daha çok güvenim geldi ve albüm üzerinde çalışmaya başladım. 2017’nin Ocak sonuna geldiğimizde elimde hazır şekilde 4 şarkım vardı, şarkıların ruhu ve gidişatı beni albüm için yüreklendirdi ve üzerine 4 şarkı daha hazırladık.” Dedi.

Geniş yelpazeli bir albüm

Bu albümde kendime dair bir şey sunduğunu söyleyen Onur geniş yelpazede geniş kitlelere hitap eden bir albüm yaptığını belirtiyor. Neden kahramanlık hikayesi denildiğinde Onurr: “Aslında birbiriyle ters tarzları ve detayları şarkılarımda birbiriyle uyumlu hale getirdiğim için bu albüm kahramanlığı ifade ediyor.” diye açıklayan Onurr’un bugün yayınlanacak albümü hakkında hem sevenlerinden hemde kendini dinleyeceklerden yorumlarını bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler