Ana SayfaÜnlülerÖmür Gedik "Kuyu" köpeği sahiplendi!

İlgili Postlar

Ömür Gedik “Kuyu” köpeği sahiplendi!

Ünlü sanatçı Ömür Gedik, Beykoz’da bir kuyuya düşen ve 11 gün sonunda kurtarılarak “Kuyu” ismi verilen köpeği sahiplendi. Kuyunun dibinde çaresizce kurtarılmayı bekleyen Kuyu köpek, artık yeni yuvasında. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz haftalar Beykoz’da bir kuyuya düşerek yaşam mücadelesi veren ve tam 11 gün sonunda kurtarılabilen Kuyu köpekten güzel haberler var. Kurtarıldıktan sonra yakalandığı ‘Parvoviral Enterit’ isimli ölümcül hastalığı da yenen Kuyu köpek ünlü sanatçı Ömür Gedik tarafından sahiplenildi.

Beykoz’un Dereseki köyünde sondaj kuyusuna düşen Kuyu köpek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD),  Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK),  İstanbul İtfaiyesi ve birçok kurum ile kuruluşun destek verdiği zorlu mücadele sonucunda 11 gün süren zorlu bir çalışma ile kurtarılmıştı. Fatih’te bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesi’nde kontrolden geçirilen ve gerekli müdahaleler yapılarak Beykoz İtfaiyesine teslim edilen Kuyu köpek, bir anda Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Kuyu köpek, artık yeni yuvasında, yeni ailesi ile birlikte.

Zor şartlarda 11 gün boyunca kuyunun dibinde yaşama tutunmaya çalışan Kuyu köpek, tıbbi ismi ‘Parvoviral Enterit’ olan ve ölümcül olabilen kanamalı ishal teşhisi konularak tedavi altına alınmıştı.

Açıklama yapan Veteriner Hizmetleri Genel Müdürü Nuri Coşkun, Ömür Gedik’e “Kuyu’nun kime verileceği konusunda soru işaretleri vardı kafamızda. Biz HAÇİKO’yu geçmişten bu yana bildiğimiz, beraber çalışmalar yaptığımız dernek olarak görüp özellikle Ömür Hanım’ın da duyarlılığını bildiğimiz için böyle bir teklifte bulunduk kendilerine. Sağ olsunlar bizi kırmadılar. Severek kabul ettiler. Bundan sonra ben sağlıklı bir yaşam diliyorum Kuyu’muza. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, geçmişten bu tarafa verdikleri destekler için” dedi.

Hayvansever kişiliği ile tanınan ünlü sanatçı Ömür Gedik, Türkiye’nin gündemine oturan Kuyu köpeğn yeni sahibi oldu. Kuyu köpek, şimdi emin ellerde.

Ömür Gedik kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler