Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÖlümlü Dünya'nın Çekimleri Başladı

İlgili Postlar

Ölümlü Dünya’nın Çekimleri Başladı

Ölümlü Dünya adı ile ekranlara getirilmeye hazırlanan film için çekim dönemi başladı. Yapılan açıklamalara göre başrollerinde çok önemli isimlerin yer alacağı Ölümlü Dünya, önümüzdeki dönemlerin en çok konuşulan filmlerden birisi olmaya aday durumda.

Ölümlü Dünya Oyuncuları Kimler?

Ölümlü Dünya için yapılan basın tanıtımlarına göre dizide yer alacak oyuncular şöyle; Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür. Komedi ve aksiyon türünde yer alacak film, Türkiye’de fark yaratacak potansiyelde. Ali Atay tarafından yönetilecek film için bugüne kadarki süreç içerisinde değerlendirmeler oldukça olumlu olurken, çekimlerin başlaması ile birlikte film için şimdi gözler vizyon tarihine çevrildi.

Senaryosunda Farklı İsimler Çalıştı

Özellikle Türkiye’de çok önemli projelerde yer alarak isminden söz ettiren Feyyaz Yiğit’in imzası bulunan filmde senaryo kadrosu oldukça kalabalık. Basın tanıtımlarına göre Feyyaz Yiğit’in yanı sıra senaryoda katkısı olan isimleri şöyle;  Ali Atay, Aziz Kedi, Volkan Sümbül ve Ali Demirel.

Ölümlü Dünya Çekimleri Ne Zaman Tamamlanacak?

Açıklamalara göre çekimlerine başlanan Ölümlü Dünya’nın 2 aylık süre içerisinde hazır hale gelmesi bekleniyor. Sinema filminin konusu ve vizyon tarihi ile ilgili henüz detaylar netleşmediğinden dolayı önümüzdeki günlerde bu detayların da netleşmesi bekleniyor.

Alper Kul kimdir?

Sarp Apak kimdir?

İrem Sak kimdir?

Doğu Demirkol kimdir?

Feyyaz Yiğit kimdir?

Meltem Kaptan kimdir?

Özgür Emre Yıldırım kimdir?

Mehmet Özgür kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler