Ana SayfaDedikoduOktay Kaynarca, yönetmeniyle birlikte alışverişte görüntülendi!

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca, yönetmeniyle birlikte alışverişte görüntülendi!

Oktay Kaynarca, Etiler’de bir mağazada alışveriş yaparken görüntülendi. Kışlık alışverişe çıkan Kaynarca’ya yönetmeni eşlik etti. Çıkışta habercileri karşısında gören ünlü oyuncu, yanındaki bayanın yönetmeni olduğunun altını çizerek “Yanlış anlaşılmasın” dedi. Detaylar haberimizde…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizinin ünlü oyuncusu Oktay Kaynarca, Etiler’de bir mağazada alışveriş yaparken habercilerin objektifine takıldı. Yanında bir bayan olduğu dikkat çeken Kaynarca, yaklaşık iki saat geçirdiği mağazanın altını üstüne getirdi, mont ve kışlık kıyafetler denedi. Bunun yanı sıra, yanındaki bayanın kendisi için seçtiği kıyafetleri de denedi.

Mağaza çıkışında habercileri karşısında gören ve görüntülendiğinin farkına varan Oktay Kaynarca, yanındaki bayanın rol aldığı dizinin ikinci yönetmeni Ayşegül Erbek olduğunu ifade etti.

Alışveriş sırasında oldukça samimi oldukları gözlenen ikili, mağaza çıkışında habercilere gülümseyerek poz verdi. Ünlü oyuncu, durumun yanlış anlaşılmaması gerektiğinin altını çizerek, “Ayşegül’ü soruyorsanız o bizim yönetmenimiz olur. Canım ciğerimdir benim. Yardıma geldi bana. Alışverişe çıkamıyoruz Ayşegül’den rica ettim ‘Gel bana yardım et’ dedim.” diye açıklama yaptı.

Oktay Kaynarca kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler