Ana SayfaDedikoduNusret Gökçe'ye, dünya çapındaki dev markalardan reklam teklifleri yağıyor

İlgili Postlar

Nusret Gökçe’ye, dünya çapındaki dev markalardan reklam teklifleri yağıyor

İlginç paylaşımları ve ete tuz atması ile popüler olan kasap Nusret olarak nam salan Nusret Gökçe’ye reklam teklifleri yağıyor. Dünya çapındaki dev markalar, kasap Nusret’i renklam yüzü yapmak istiyor. Detaylar haberimizde…

Ete tuz atma hareketi ve sosyal medya üzerinden yaptığı birbirinden ilginç paylaşımlar ile dikkat çeken Nusret Gökçe, her geçen gün daha da popüler oluyor. Tuz atma hareketi birçok ünlü isim de dahil olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından taklit edilip yayınlanan kasap Nusret, son zamanların en popüler isimlerinden biri oldu.

Amerika’da bir talk şova konuk olan kasap Nusret olarak anılan Nusret Gökçe, Dubai’de de dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’ya et servisi yapmıştı.

Türkiye’deki birçok dev markanın yanı sıra dünya çapında birçok dev markadan reklam teklifi alan Nusret Gökçe’yi Porsche marka yüzü yapmak istiyor. Porsche, yeni sezon otomobillerinin tanıtımı için Gökçe ili görüştü. Anlaşmaları halinde markanın tüm görsel ve TV reklamlarında kasap Nusret olarak tüm dünyaya nam salan Nusret Gökçe yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler