Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay, "Destek olacak birini istiyorum"

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay, “Destek olacak birini istiyorum”

Altı yıl evli kaldığı Cem Özer’den ayrıldıktan sonra aşk hayatında hiçbir kıpırtı olmayan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, hayatı hakkında merak edilenleri anlatırken yalnızlığından söz etti. Yeşilçay, “Artık bana destek olacak birini istiyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Kösem Sultan karakteri ile ekranlarda izlediğimiz, öte yandan İkinci Şans filmi ile vizyonda olan ünlü yuncu Nurgül Yeşilçay, BeStyle dergisine konuştu. Hayatının bilinmeyen yönlerine değinen ünlü oyuncu, özel hayatı ve kariyeri hakkında konuştu.

“Şu sıralar hayatımda kimse yok, istemiyorum da zaten. Belki de yorulmaktan korktuğum için birini istemiyorumdur… Çocuğumla ilgileniyorum, işe gidiyorum. Artık bana destek olacak birini istiyorum.

Her gün aynı radyoyu dinlerim, her sabah kalktığımda mutlaka kahve içer ve Twitter’a bakarım. Gelenekçi bir insanım, yeni şeyleri deneyerek yorulmak istemiyorum. Bazı şeyler stabil kalsın, geri kalanlar devamlı değişsin istiyorum. Çalıştığım insanların değişmesini hiç sevmem, yıllarca aynı kişilerle çalışmayı seviyorum.

Korkak insanlardan çok korkuyorum. Bence korkak insan her şeyi yapabilir. Tabii ki hepimizin sorumlulukları var, bunun için bir sürü insana boyun eğeceğiz, işimizi yürüteceğiz. Burada ondan bahsetmiyorum ama durduk yere korkmak ve durduk yere kötülük yapmak açıkçası benim çok anlamadığım bir şey.

İnsanların yalnız kalmayı bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki ben de dışarı çıkıyorum, çok da eğleniyorum ama eğer yalnız kaldığımda kendi kendime vakit geçiremiyorsam, bence orada bir problem vardır. Bu kendinle mutlu değilsin demek oluyor çünkü.

Atölyem var; iki yıldır aktif bir şekilde resim yapıyorum. Bir de ortağım var, çok eğlenceli. Etamin de işliyorum, set sonuçta beklenilen bir yer. Boş zamanları da değerlendirmek lazım. Televizyon izlerken falan da yapıyorum. Yakında çanta ticaretine başlayacağız, sette çanta yapıyoruz.

Şu sıralar hayatımda kimse yok, istemiyorum da zaten. Belki de yorulmaktan korktuğum için birini istemiyorumdur… Çocuğumla ilgileniyorum, işe gidiyorum. Artık bana destek olacak birini istiyorum.

Bana göre güzellik her şeyden önce samimiyet. Söylediğiyle yaptığının birbirini tutması, söylediği şeyin ona yakışması ve sürdürülebilir olması lazım. Bunun için de ya zeki olacak ve beni kandıracak ya da doğal olacak. Karşımdaki ucuz hesaplar peşinde olmasın da o bana yeter.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler