Ana SayfaDedikoduNur Yerlitaş, yayın sırasında İvana Sert'i yanından kaldırdı!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş, yayın sırasında İvana Sert’i yanından kaldırdı!

Bir süredir aralarında sorun olan Nur Yerlitaş ve İvana Sert cephesinde sular bir türlü durulmak bilmiyor. Yerlitaş, jüri olarak yanındaki koltukta oturan İvana Sert’i yayın sırasında “Sen yer değiştir” diyerek yanından kaldırdı. İşte detaylar…

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasında jüri üyeliği yapan iki ünlü modacı Nur Yerlitaş ve İvana Sert arasındaki gerginlik bitmek bilmiyor. Geçen hafta yaşanan tartışma sonrası programdan ayrılan İvana Sert geri döndü. Ancak, barış sağladığı söylenen iki modacının arasındaki gerginliğin sonlanmadığı dikkat çekti.

İvana Sen yer değiştirsene

İşte Benim Stilim yarışmasının dün yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş yan koltuğunda oturan İvana Sert’e “Ivana sen yer değiştirsene” dedi. Herkesi şoke eden olaya diğer bir jüri üyesi Kemal Doğulu müdahale etti ve “Sen çok üşüdün ben senin yerine geçebilirim.” dedi. İvana Sert, Kemal Doğulu ile yer değiştirdi ve Nur Yerlitaş’ın yanından kalktı.

Araları düzelmemiş

Nur Yerlitaş’ın İvana Sert’i yanından kaldırması aralarındaki sorunun henüz çözülmediği, hatta daha da büyüdüğü şeklinde yorumlandı.

Nur Yerlitaş programdan ayrılmak istiyor

Nur Yerlitaş’ın İvana Sert ile tartışmasının ve programdan ayrılan İvana Sert’in kısa süre sonra geri dönmesinin ardından programdan ayrılmak istediği iddia edildi. Bu konu henüz netlik kazanmamışken, Yerlitaş’ın hastaneye yatması nedeni ile bir süre programda olmayacağı iddia ediliyor.

Nur Yerlitaş kimdir?

İvana Sert kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler