Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş Arif V 216’da Mı Yer Alacak?

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş Arif V 216’da Mı Yer Alacak?

Star TV’de Bir Hülya Avşar Sohbeti’nin bu haftaki konuğu olan Nur Yerlitaş, hayatı ve kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Programda özellikle İşte Benim Stilim ile ilgili açıklamalar yaparak bilinmeyenleri anlatan başarılı modacı, çok yorulduğunu ve sadece dinlenmek istediğini vurguladı. Yarışmadan ayrıldıktan sonra hakkında pek çok farklı iddia çıkmasına rağmen hiçbir iddiayı kabul etmeyen ve hiçbir sorun yaşamadığını da özellikle söyleyen Nur Yerlitaş, Kerimcan Durmaz ve İvana Sert gibi diğer jüri üyeleri ile aralarında hiçbir sorunun yaşanmadığını, aldığı kararın sadece kendi hayatı ile ilgili olduğunu söyledi.

“Yoruldum!”

Yarışmadan ayrıldıktan sonra yeniden yarışmaya dahil olup olmayacağı konusunda da merak uyandıran Nur Yerlitaş’ın şu anda böyle bir düşüncesi olmadığını söylemesi ise özellikle Nur Yerlitaş’ı seven kişilerde üzüntü yarattı. İşte Benim Stilim’de jüri üyesi olarak yer almaya başladıktan sonra oldukça dikkat çeken Nur Yerlitaş, jüriden ayrılıktan sonra jüride aranan yüzlerden birisi olmuştu. Özellikle oyunculuk konusunda da yaptığı açıklamalar ile yeni projeler hakkında bilgiler veren Nur Yerlitaş, Cem Yılmaz’ın yeni projesinde yer alabileceğinin de ilk sinyallerini verdi.

Cem Yılmaz’dan Teklif Aldı MI?

Cem Yılmaz ile görüştüklerini ciddi bir şekilde söyleyen Nur Yerlitaş önümüzdeki günlerde kamera arkasına da geçebileceğini bu açıklamalarıyla paylaşmış oldu. Bugüne kadar daha çok moda programlarında ve moda sektöründe görmeye alışkın olduğumuz başarılı modacının, oyunculuk alanında nasıl bir performans sergileyeceği ve kamera önünde ne kadar başarılı olacağı da oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler