Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNiyazi Gül Dörtnala TV8,5’ta Yayınlanacak!

İlgili Postlar

Niyazi Gül Dörtnala TV8,5’ta Yayınlanacak!

Ata Demirer tarafından yazılan ve 2015 yılında beyaz perdeye taşınan Niyazi Gül Dörtnala adlı film 6 Mayıs Cumartesi günü TV8,5’ta ekranlara gelecek. Saat 20.00 itibarıyla yayınlanmaya başlayacak olan film, özellikle yerli filmi izlemeyenler için oldukça büyük bir fırsat yaratacak.

Niyazi Gül Dörtnala 2015’te Beyazperdeye Geldi

2015 yılında beyazperdede yayınlandıktan sonra yüksek izlenme oranlarına ulaşan ve eğlenceli bir komedi programı izlemek isteyen kişilerin ilk tercihlerinden olan Niyazi Gül Dörtnala, TV8,5 ile ekranlara gelerek iki saat boyunca farklı bir komedi sunacak.

8 Mayıs 2015 tarihinde ilk olarak vizyona giren ve bu tarihi itibariyle Türkiye’nin en iyi komedi filmleri arasında gösterilen Niyazi Gül Dörtnala filminde Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın yanı sıra Şebnem Bozoklu, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Levent Ülgen ve Ferit Kaya gibi pek çok önemli oyuncu bulunuyor.

Niyazi Gül Dörtnala Filminin Konusu Ne?

Niyazi Gül Dörtnala filminde özellikleri Niyazi Gül adındaki profesör veterinerin başından geçenler anlatıyor. Çocukluğundan itibaren hayvanlar ile arası çok iyi olan ve hayvanların dilinden anlayan Niyazi Gül, aynı zamanda hayvan haklarının da önemli bir savunucusu. Üniversitede ders veren ve eğlenceli dersleri ile tüm öğrencilerin çok sevdiği bir öğretmen olan Niyazi Gül, aynı zamanda özel araştırmalar da yapıyor.

Hediye adında bir çalışanının yardımı ile farklı araştırmalar yapan ve farklı sonuçlar bulan Niyazi Gül, normal bir yaşam sürerken birden kendini iddianın içerisinde bulur ve farklı olaylar da yaşanmaya başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler