Ana SayfaKimdirNihat Doğan kimdir?

İlgili Postlar

Nihat Doğan kimdir?

Televizyon programlarında ve sosyal medyada yaptığı açıklamalarla sürekli gündeme gelen Nihat Doğan kimdir? Son olarak 8 yıl hapsi istenen Nihat Doğan, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, bir dönem felsefi boyutu tartışılan sözleri nelerdir? Tüm detaylar haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

Nihat Doğan nerede doğmuştur? Nihat Doğan aslen nerelidir? Nihat Doğan kaç yaşında? Nihat Doğan hangi burç? Nihat Doğan kimdir?

Ünlü türkücü Nihat Doğan 13 Şubat 1976 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Muşlu olan sanatçı şuan 42 yaşında ve boğa burcudur.

Muşlu ünlüler

 Nihat Doğan kimdir?

Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babasının 3. eşinden olma 4 kardeşten ikincisi olarak dünyaya gelen Nihat Doğan, fakir bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Henüz 11 yaşındayken babasını kaybetti. Doğan, Muş’un Badıkan aşiretindendir.

Nihat Do?an, Avcılar’da bir çay bahçesinde şarkı söyleyerek müzik hayatına adım attı. O zaman orada olan, ancak aslında Almanya’da ya?ayan bir çiftin önerisi ile Almanya’ya gitti ve bir yıl orada kaldı. Ancak, Almanya’da star olamayacağını düşünerek Türkiye’ye geri döndü. 1994 yılında “Kırdın Kalbimi” isimli ilk albümü çıkararak müzik kariyerine başladı. Kendinden 12 yaş küçük Seda Sayan ile uzun süre nişanlı kaldı.

Bu dönemde herkesin tanıd??? bir isim haline geldi. Nihat Do?an, her sözüne “lakin” kelimesi ile başlayarak dikkat çekti. “Saygıda sıfır hatayla oynarım” sözü ile de “Nihat Doğan Felsefesi”ni yarattı. Nihat Doğan, 2011 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı ve ünlüler takımında yarıştı. Orada da felsefi sözleri ile çok konuşuldu.2015 yılında Survivor All-Star’a katılacaktı fakat Özgecan Aslan hakkında Twitter’da “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas başarmayacaksınız.” dedi ve halktan büyük tepki aldı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Nihat Doğan‘ı Survivor All-Star 2015’den men etti ve Galatasaray SK eski yöneticilerinden Adnan Öztürk’ün kendisi hakkındaki ihraç talebi Yönetim Kurulunca oy birliğiyle olumlu bulundu. Böylece 2015 yılının Mart ayında yapılacak olan Mali Genel Kurulda ihraç istemiyle oylama yapılmasının yolu açılmış oldu.

Nihat Doğan’ın albümleri

2014 – O da Can 2011 – Arayamadım

2009 – 1071 2007 – Zoruna Mı Gitti

2007 – Allah belanı versin

2006 – Zor Gelir

2005 – Bi tanesinden Bi tanesine

2004 – Seve Seve

2001 – Züleyha

2000 – Dayan Yüreğim

1998 – Anlamıyorlar

1996 – Ayrılık Acı Birşey

1994 – Kırdın Kalbimi

Nihat Doğan, felsefi boyutu çok tartışılan sözlerini bir kitapta toplayacağını açıkladı, Bunun amacını, “Sanal alemde benim olmayan sözler benimmiş gibi gösteriliyor. Üstelik sulandırılıp, değiştirilip yayınlanıyor. Madem bu kadar ilgi var, insanlar doğru olanları görsünler ve beni de yanlış tanımasınlar istedim.” diye açıkladı. İşte o sözlerden bazıları; Ben bu tür savaçlara antremanlıyım. 10 senedir bu cephede savaşıyorum ben. Nihat Doğan sakal gibidir.

Kestikçe daha gür çıkar Size yemin ederim, karşımda bunları sinek gibi ezmezsem namerdim. Biz bir aynayız. Kim bize nasıl bakarsa, bizde kendisini öyle görür. Biz veliler içerisinde deli, deliler içerisinde veliyiz. Benim memleketimin koyunları bile bir farklı bakıyor. Bu bir savaştır ve benim bu savaştaki rolüm sakat sinektir! Biz sakat sinek olmasını bildiğimiz gibi ebabil kuşu olmasını da biliriz.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler