Ana SayfaKültür ve SanatMüzikNetd Müzik Türkiye'nin Youtube Birincisi Oldu!

İlgili Postlar

Netd Müzik Türkiye’nin Youtube Birincisi Oldu!

Türkiye’de yayın yapan önemli yayınlardan birisi olan Netd Müzik, Türkiye’de ilk sırada yer almayı başardı.

Kısa süre içerisinde 5 milyon abone sayısına ulaşarak Türkiye’nin en popülerlerinden birisi olmayı başaran Youtube kanalı, son yayınlanan rapor ile birlikte Türkiye’de ilk sırada yer almayı başardı. Türkiye’de yakalanan başarının yanı sıra dünya genelinde kendi klasmanında ilk 10’da yer almayı başaran Netd Müzik, şu anda aylık 500 milyon izlenme alıyor. 6 bin adet video ile izleme seçeneği sunulan Netd Müzik’in bu başarısındaki en önemli detay, sevilen sanatçıların şarkılarının paylaşılması.

Araştırmalar Score’den

Score üzerinden yapılan araştırmalar ile birlikte ortaya çıkan bu durum, özellikle Aralık sonrasında istatistiklerin daha da arttığını gösteriyor. 14 milyon tekil kişi erişimi ile dikkat çeken yayıncı, yeni isimlerin keşfedilmesinde de ilk tercih edilen kanallardan birisi. Kişilerin mobil uygulamalar üzerinden dahi kolay bir şekilde ulaşabilir olması, Netd Müzik’in daha da popüler hale gelmesini sağlıyor.

2014’te Kuruldu

Türk müziğine yönelik en önemli girişimlerden birisi olarak kabul edilen Netd Müzik, yapılan anlaşmalar ile birlikte 60’ı aşkın yapım firmasının eserlerini Youtube üzerinden yayınlanıyor. Türkçe müzik konusunda ilk tercihlerden birisi olan Netd, sağladığı bu zenginlik sayesinde çok daha güçlenerek yükselmeye devam ediyor.

500 milyonu aşkın video gösterimi ile aylık yoğun olarak izlenme alan Netd, üstelik telif korunmasında etkin bir mücadele sürdürüyor. Bu bakımdan telifler için de yapımcıların anlaşma noktasında duruma sıcak bakması sağlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler