Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Ne izlesek?" diyorsanız

İlgili Postlar

“Ne izlesek?” diyorsanız

Havaların bir güneşli ve sıcak bir kapalı ve yağışlı gittiği şu günlerde en iyisi sinemaya giderek rahatça oturup filmimizi izlesek diyenlere tavsiyelerimiz var.

Bu hafta vizyona giren filmler; Arabalar 3, Deccal 2, Sinyalciler, Siniper: Duvar ve Gençlik Başımda Duman. Şimdi bu filmler arasında tercih yapmanıza katkı sağlayacak olan ufak tavsiyelerimiz var.

Arabalar 3

Arabalar filmi Pixar’ın sevilen serisi 1 ve 2’den sonra 3’üncüsü çıktı. “Beklentileri karşılayabilecek mi?” diye düşünüyorsanız filme gidin ve kararınızı kendiniz verin. Şimşek McQueen’in yeni maceralarını gördüğümüz filmde sevimli arabayı kendisinden genç ve hızlı arabalar tarafından bozguna uğratılmış olarak görüyoruz.  Nefeslerimizi tutacağımız aynı zamanda kazanma ve en iyi olma ahlakını bizlere işleyen film sadece çocuklara değil yetişkinlere de değişim ve dönüşüm karşısında bocalayanlara da ders veriyor. Yönetmen koltuğunda yeniden Brian Free’’i gördüğümüz Arabalar 3’te; Arabalar daha iyiler, daha güçlüler, daha hızlılar…

Deccal 2

Korku filmi izlemeyi sevenlere ülkemizden yerli yapım bir film Deccal 2. Tüm dünyayı korku ve kehanete sürükleyecek olan bir bebeğin doğumuyla başlayan filmde etrafındakilere yaptıkları bebeğin annesinin dayamayıp intihar edişi korkunun doruklara çıkacağı sahnelerle verilir. Bebeği koruyan şeytan tarikatı bir türlü yılmaz. Bebek geldiği eve lanet getirir. 2015 yılında da yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği Deccal korku filminin devamı niteliğindeki yapım yine iddialı bir korku-gerilim hikâyesi.

Sinyalciler

Yerli yapım bir komedi izlemek istiyorum diyenlerin gideceği bir film. Yeğeninin ölümünden 3 sinyalciyi sorumlu tutan hayati ve onlara büyük bir para cezası keser. Ancak cezayı ödeyecek paraları yoktur. Parayı bulup buluşturmak için kendilerini bir türlü oyunun içinde bulurlar. İsa’nın son akşam yemeği tablosunu satmaya çalışan sinyalciler Interpol’ün kucağına düştüğünü anlatan bir yapımdır.

Sniper: Duvar  

Gerilim ve savaş filmi izlemek isteyenlere “Duvar”.Film, ağırlıklı olarak bir duvarın arkasında ve telsiz konuşmaları eşliğinde geçiyor. Irak Savaşı’nın üzerinden yıllar geçmesinin de sonucunda film, bu savaşın nedenlerini ve Amerikalıların işgalci pozisyonunu sorguluyor.

Gençlik Başımda Duman

İzlanda kırsalında geçen sizi dramın doruk noktalarına çıkaracak bir film. İki yakın erkek arkadaşa odaklanan film yaz sürecini ve iki arkadaşın değişen ilişkilerini gözler önüne seriyor. Film geçen yılki Venedik Film Festivali’nde Kuir Aslan Ödülü’nün sahibi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler