Ana SayfaDedikoduNazan Öncel tam 15 kilo verdi! Nasıl zayıfladığını tek tek anlattı...

İlgili Postlar

Nazan Öncel tam 15 kilo verdi! Nasıl zayıfladığını tek tek anlattı…

Son günlerde adeta iğne ipliğe dönmüş hali ile göz kamaştıran ünlü sanatçı Nazan Öncel, tam 15 kilo verdi. Fazla kiloları ile dikkat çeken Öncel, katıldığı bir radyo programında 15 kiloyu nasıl verdiğini anlattı. İşte Nazan Öncel’in fazla kilolarından kurtulma hikayesi…

Sanat dünyasının güçlü isimlerinden usta sanatçı Nazan Öncel, fazla kilolarından kurtularak fit bir görünüme kavuştu. Yeni klip şarkısı “Madalyon” ile Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına canlı yayında telefonla katılan Öncel, nasıl zayıfladığını anlattı.

Tam 15 kilo veren Nazan Öncel, “Evet 15 kilo verdim. Sırrım çok basit. Günlük yemek sayımı düşürdüm. Karabuğday ve kinoa ana besinim oldu. Ara öğünleri hayatımdan çıkardım. Artık tıkanmadan nefes alabiliyorum. Sahnede dans ederek şarkı söyleyebiliyorum. Düşünün uzaya bile astronotlar bu iki besini götürmüş. Biz biraz geç keşfettik.” diye konuştu.

Yeni klip şarkısı “Madalyon”a yüksek teknolojili klip çeken Nazan Öncel, “90’lı yıllardan bugüne şarkılarıma çektirdiğim her klip farklı ve aykırıydı. Hatta bir gün Nukhet Duru aradı şuşuucuğum bu klibi hangi memleket için çektin dedi…” sözleri ile kahkahalarla eğlenceli bir anısını anlattı.

Yaşadıklarını, gördüklerini şarkılarıyla anlattığını ifade eden Öncel, “Ben sadece şarkı yazmıyorum aynı zamanda yaşadığımı, gördüğümü anlatıyorum.” dedi. Yasemin Şefik’in stand-up gösterisini de tebrik eden usta sanatçı, “Stand-up gösterilerini duyuyorum. Bir kadın olarak stand-up yapman harika, bunu başaran kadınlarımızın olması beni mutlu ediyor. Seni çok tebrik ediyorum.” dedi.

Kinoa nedir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler