Ana SayfaÜnlülerNagihan Karadere Çok Zor Durumda: “Parasız, Ortada Kaldım!”

İlgili Postlar

Nagihan Karadere Çok Zor Durumda: “Parasız, Ortada Kaldım!”

Survivor 2016’ya katılan ve tüm Türkiye tarafından daha yakından tanımaya başlayan Nagihan Karadere, oldukça zorlu bir dönemden geçiyor. Özellikle adada yaşadığı süre boyunca eşinin Türkiye’de yaptığı yaptıkları nedeniyle ada dönüşünde evliliğini bitirmek durumunda kalan Nagihan Karadere, çok zor bir zamanda bu olayların başına geldiğini ve şu anda çok parasız ve zor durumda kaldığını söyledi.

Nagihan Karadere Gözyaşlarını Tutamadı

Yaşadıklarını anlattıkça gözyaşlarını tutamayan Nagihan Karadere, özellikle Survivor ekstra programında oldukça zorlu anlar yaşadı. Survivor yarışmasında yaşanan olayları değerlendirmek adına programa katılan yarışmacının kendi özel hayatı ile ilgili konulara girilmesi ile birlikte bu konuda açık bir şekilde düşüncelerini ve yaşadıklarını anlatması da dikkatlerden kaçmadı.

2010 yılında Fenerbahçe ile anlaşma yapan ve sporcu olarak yarışlara katılmaya başlayan Nagihan Karadere sakatlandıktan sonra kulüpten atıldığını ve bu olay sonrasında hayatında zor döneminin başladığını söyledi. Özellikle kredi ile ev aldığını fakat işsiz kalması nedeniyle kredileri dahi ödeyemez duruma geldiğini söyleyen Karadere’nin “Beş parasız dımdızlak ortada kaldım” sözleri, tüm izleyenleri duygulandırdı. Sakatlığı ile ilgili açıklamalar yapan Karadere, özellikle 6 ay boyunca sakat bir şekilde yattığını ve 4 ay yatak odasından hiç çıkmadığını söyledi. Bu dönemlerde yaşadığı stres nedeniyle vücudunda çeşitli yaraların çıktığını ve sağlık açısından zorlandığını söyleyen Nagihan Karadere, sakatlık sonrasında kendisine söz verdiğini ve çok azimli bir şekilde çalışmaya başladığını söyledi.

Dönüşü Muhteşem Oldu

Başarmak zorunda olduğunu ve bu nedenle yeniden sahalara dönerek rekorlar kırdığını söyleyen Nagihan Karadere, tüm bu yaşadıklarının çok ağır olduğunu ve şu anda kimsenin bu dönemler ile ilgili herhangi bir söz söylemeye hakkı olmadığını söyledi. Özellikle Survivor 2017’ye katılan Sema tarafından farklı konularda açıklamaların yapılmasına tepki gösteren başarılı sporcu, özellikle Sema’nın kendisini geçtiği yarışta kendisinin sakat olduğu ve seke seke yarışı bitirdiğini söyledi.

Nagihan Karadere Kimdir?

Nagihan Karadere özellikle boşanma süreçleri ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken bundan sonraki süreçte tek hedefinin başarılı olmak olduğunu ve bu nedenle de sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğini söyledi. Survivor’a katılmaktan dolayı hiçbir zaman pişmanlık duymadığını da söyleyen başarılı sporcu, bir daha katılma noktasında da olumlu düşüncelere sahip olduğunu söyledi.

https://www.youtube.com/watch?v=8KuQV1wMCnc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler