Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMüzik piyasasını “Darmaduman” etti.

İlgili Postlar

Müzik piyasasını “Darmaduman” etti.

Pop müziğin başarılı isimlerinden Burcu Güneş Mayıs ayında çıkarttığı ‘Darmaduman’ adlı single albümüyle müzik piyasasında bir numaraya oturdu. Sıcak yaz günlerinde Güneş’in şarkıları müzik severlerin dillerine dolanıyor.

Kariyerinin 20. yılına özel

Uzun zamandır müzik piyasasında görünmeyen  Güneş, kariyerinin 20. yılına özel hazırladığı türkü ve pop albümlerinin çalışmalarına hızla devam ederken ’Darmaduman’ adını verdiği yepyeni şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı. Şarkının sözü ve müziği Eflatun, düzenlemesi ise Okan Akı imzası taşıyor. Single fotoğrafları için İspanya’nın İbiza Adası’nda Emre Kara’nın objektifine poz veren Burcu Güneş, çekimlere Kaş ve Çeşme’de devam etti. Bohem tarzıyla Güneş dikkat çekti. Çatalca’da çekilen hem farklı hemde dillerden düşmeyen klibin çekimlerinde Murat Joker ile çalışan Burcu Güneş: “Çok güzel dönüşler alıyoruz. İnsanlar benim sesimden Eflatun şarkıları dinlemeyi seviyor. İyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum.” Diyor.

Yeni çalışma, yeni tarz

Yeni klibinde bohem bir tarza bürünen başarılı sanatçı Güneş bunu şu sözlerle açıklıyor: “Yenilenmeyi seviyorum. Her zaman yeniyi, güncelliği, taze enerjileri arıyorum. İnsanlar, ilk çıktığım zamanla şimdiki halim arasında neden fark olmadığını merak ediyor. Sebebi işte budur. Daha genç ve tazeyim. Yaşlanmaya hiç niyetim yok.”

Burcu, “Otostopcu” oldu.

Burcu Güneş, ‘Darmaduman’ adlı şarkısının klibinde otostop çektiği adama âşık olan bir kadını canlandırdı. Klip, yayınlandıktan bir saat sonra Twitter’da ‘trend topic’ oldu.

Kendini sürekli güncelliyor

Yeni klibinden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada: “İnsan zamanla değişir, gelişir ve olgunlaşır. Hepimiz bu değişimin bir parçasıyız. Ancak önemli olan kökleri sağlam, dalları geniş, yaprakları renkli ve gölgesinde huzurla oturduğunuz bir ağaç olmaktır. Güncellenmek, değerini kaybetme korkusu olmadan yenilenmek ve üretmek gerekiyor. Sadece tüketim üzerine kurulu bir düzen işin en kolayı. Bol bol kitap okuyarak ufkumu geniş tutmaya çalışıyorum. Biliyorsun yıllardır tasavvufla da ilgileniyorum. Hayata yabancılaşmamak için mutlaka sokağa çıkarım. Genç, çocuk, yaşlı herkesle sohbet eder ve dertleşirim. İlham dediğimiz şey kozmik zerreciklerdir. Evrende bir hiçlikten başka bir şey değiliz. Böyle hissetmek en güzeli. Ne kadar yoksan o kadar varsın. İşte bu tip derin düşünceler şarkılarıma da büyük ilham oluyor.” İfadelerini kullanan Burcu Güneş kendini sürekli güncelleyor ve bu yüzden müzik piyasasında adından sıkça söz ettiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler