Ana SayfaÜnlülerMustafa Topaloğlu Survivor macerasını anlattı: Bana tatil gibi düşün dediler, inandım

İlgili Postlar

Mustafa Topaloğlu Survivor macerasını anlattı: Bana tatil gibi düşün dediler, inandım

Survivor’a katıldığı dönem hakkında konuşan ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, “Bana ‘tatil gibi düşün’ dediler, inandım.” dedi. Topaloğlu, açıklamaları ile herkesi güldürdü. İşte Mustafa Topaloğlu’nun Survivor macerası hakkındaki açıklamaları…

Mustafa Topaloğlu’ndan Survivor açıklamaları

Survivor’da mücadele eden ünlü isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, verdği röportajda Survivor macerası hakkında açıklamalarda bulundu. Survivor’a neden katıldığını anlatan Topaloğlu, “Bana ‘tatil gibi düşün’ dediler, inandım. Ne tatili suç işlemiş mahkumlar bir adaya atılmış gibiydi.” dedi.

Bana ‘tatil gibi düşün’ dediler, inandım. Ne tatili!

Verdiği röportajda Survivor macerasını espirili bir dille anlatan Mustafa Topaloğlu, “Survivor’a neden gittiniz?” sorusuna “Bana ‘Tatil gibi düşün’ dediler, ben de inandım. Sonra baktım ne tatili! Suç işlemiş mahkûmlar bir adaya atılmış, kazanırsanız yemek var, kazanmazsanız farelerle yılanlarla birlikte yaşayacaksınız. (Gülüyor) Acun (Ilıcalı) o kadar kalacağımı tahmin etmiyordu. “Bir – iki hafta kalır, elenir” diyordu herhalde. Ama ben oraya gidince kendimi kuvvetli bir yarışmacı olarak hissetmeye başladım.” diye konuştu. Mustafa Topaloğlu’nun  bu espirili açıklamaları herkesi güldürdü.

Mustafa Topaloğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler