Ana SayfaDizilerMustafa Karataş Ramazan Ayında Kanal D’de

İlgili Postlar

Mustafa Karataş Ramazan Ayında Kanal D’de

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte kanallar Ramazan Ayı’na özel içerikler ile hazırlıklarını sürdürürken Kanal D’de Mustafa Karataş’ın Ramazan ayının ilk günü ekranlarda olacağı açıklandı.

Kanal D ekranlarından izleyenlerine seslenecek olan Profesör Doktor Mustafa Karataş, Ramazan ayı ile ilgili önemli bilgiler verecek. Özellikle Ramazan ayının anlamını her gün ekranlara taşıyacak olan programın Mustafa Karataş ile yapılacak olması ise şimdiden dikkat çekmeyi başarmış durumda.

Paylaşmak Güzeldir Başlıyor

Paylaşmak Güzeldir adlı programda yer alacak olan Mustafa Karataş, aynı zamanda büyük yardımların da yapılmasını sağlayacak. Paylaşma ayı olan Ramazan’a özel olarak stüdyoda ihtiyaç sahipleri ile yardım yapmak isteyen hayırseverler bir araya gelecek. Aynı zamanda kurum, kuruluş ve derneklerden gelecek mağdur insanlar ile yardımlar severler de yine stüdyoda buluşturulacak ve Ramazan ayı boyunca pek çok kişiye yardım edilmesi sağlanacak.

Bugüne kadar her Ramazan ekranlarda olan ve ilgiyle takip edilen Mustafa Karataş, aynı zamanda sahur vaktinde de Kanal D ekranlarında olacak. Mustafa Karataş Sahur Vakti olarak yayınlanacak olan programda, sahur vakti ve Ramazan’a özel olarak dini bilgiler paylaşılacak. Yapılacak bu paylaşımlar ile birlikte Kanal D’de Ramazan çok daha farklı ve verimli geçecek.

Programa ünlü konukların ve ilahi gruplarının da katılacağı belirtilirken, özellikle Mustafa Demirci Pazartesi ve Perşembe günleri arasında programın daimi konuğu olacak ve söyleyeceği ilahileri ile izleyenlere farklı anlar yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler