Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMustafa Ceceli Yeni Albümüyle Çok İddialı!

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli Yeni Albümüyle Çok İddialı!

Türk müziğinin en çok sevilen isimlerinden birisi olan Mustafa Ceceli özel bir röportaj verdi. Özellikle ‘’Zincirimi Kırdı Aşk’’ adı verilen yeni bir albüm çıkaran Mustafa Ceceli yeni albümüyle de yine pek çok önemli şarkıya imza attı.

Söz yazarı ve besteci olarak tanınan ve sesi ile oldukça sevilen Mustafa Ceceli yeni albümüyle yine oldukça gündemde. Özellikle sektör ile ilgili yaptığı açıklamaları ya dikkat çeken Mustafa Ceceli’nin aranjör olmayan kişilerin sadece albüm çıkarmalarını pek mümkün olmadığını söyledi. Türkiye’de albüm çıkarma noktasında çok yüksek maliyetleri söz konusu olduğunu söyleyen Mustafa Ceceli bu bakımdan çoğu kişinin kendisi gibi söz yazarı besteci ve aranjör olduğunu söyledi.

Mustafa Ceceli Zincirimi Kırdı Aşk Albümüyle Geldi

Zincirimi Kırdı Aşk adıyla müzik sektörüne damga vurmayı başaran Mustafa Ceceli yeni albümüyle şu anda yine en çok dinlenenler listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Önceki albümlerinde de benzer başarıları yakalayan Mustafa Ceceli’nin 7 yıllık kariyerinde çok önemli başarılara imza atmış olması da oldukça dikkat çekti. Zira yedi yılda 5 solo albümünün yanı sıra pek çok farklı projeye imza atan Mustafa Ceceli tüm bu projeleri ile birlikte müzik dünyasının en çok konuşan konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Yeni albümünün hikâyesini anlatan başarılı şarkıcı albümünün 14 şarkıdan oluştuğunu ve albüm için bir yıldan beri çalıştıklarını söyledi. Mustafa Ceceli Sezen Aksu ve Ravi İncigöz gibi çok önemli isimler ile yeni projede birlikte çalıştığını da söylerken kendisinin tek kişinin bu olduğunu ve işini hakkıyla yapmaya çalıştığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler