Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli, Selin İmer ile yaşayacağı lüks villanın tadilatına servet yağdırdı

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli, Selin İmer ile yaşayacağı lüks villanın tadilatına servet yağdırdı

Şu sıralar yeni evlerini dekore etmek için uğraşan Mustafa Ceceli ve Selin İmer çiftinin yeni evleri için harcadıkları para dudak uçuklattı. Çift, 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villanın tadilat ve dekorasyonu için 150 bin dolar harcadı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz ay gözlerden uzak bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti, birlikte yaşayacakları eve hala daha yerleşemedi.

Tadilat için resmen bir servet harcadı

Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti, Çubuklu Vadi Konakları’ndan satın aldıkları 2 milyon dolar değerindeki lüks villaya tadilat ve dekorasyon yaptırıyor. Ünlü çiftin evlerinin tadilatına harcadıkları para dudak uçuklatacak cinsten. Evi baştan aşağı yenileyen çift, tadilat için 150 bin dolar harcadı.

Selin İmer’in yeni evinin tadilatı için ustaların başından bir an olsun ayrılmadığı, her detay ile bire bir ilgilendiği öğrenildi. Çift, tadilat bitene kadar Kanlıca’da bulunan bir otelde kalıyor.

Mustafa Ceceli, oğlunun annesi eski eşinden ayrılmasından hemen sonra Selin İmer ile nikah masasına oturmuştu. O dönem, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Selin İmer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler