Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli ve Selin İmer evlendi! İşte düğünün detayları

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli ve Selin İmer evlendi! İşte düğünün detayları

Mustafa Ceceli ve Selin İmer dünya evine girdi. Eski evliliğinin bitmesinin hemen ardından evleneceğini açıklaması ile gündeme gelen Mustafa Ceceli, yeni aşkı Selin İmer ile gözlerden uzak bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi. İşte Mustafa Ceceli ve Selin İmer’in düğününden detaylar…

Eşi ve oğlunun annesi Sinem Gedik ile olan evliliğini bitirmesinden sadece birkaç gün sonra Selin İmer ile evleneceğini açıklayan ve bu konu ile uzun süre gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Selin İmer ile evlendi.

Düğün sır gibi saklandı

Mustafa Ceceli ve Selin İmer, Çubuklu Vadi Konakları’nda birbirlerine evet dedi. Düğüne sadece çiftin aileleri ve yakın çevreleri davet edildi. Düğün için kiralanan villa, güvenlik görevlileri tarafından sıkıca korunurken, düğünün yeri sadece davetlilere bildirildi.

Sosyal medyada paylaşmadılar

Sıkı güvenlik önlemleri alarak düğün töreninden tek bir kare bile vermeyen Mustafa Ceceli ve Selin İmer, sosyal medya hesaplarında bile tek bir fotoğraf karesi paylaşmadı. Çiçeği burnunda çiftin, düğün sonrası yurt dışında balayı yapacağı söyleniyor.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler