Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım'dan Kalacak Evleri Yok Haberlerine Sert Cevap

İlgili Postlar

Murat Yıldırım’dan Kalacak Evleri Yok Haberlerine Sert Cevap

Murat Yıldırım ve Imane Elbani’nin Kalacak Evi Yok

Ünlü oyuncu, hakkında çıkan Murat Yıldırım ve Imane Elbani’nin Kalacak Evleri Yok haberleriyle  ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Geçtiğimiz ay Fasta ve İstanbul’da  düzenlenen görkemli düğünle dünyaevine giren Murat Yıldırım’ın yeni ev tutmadığı için eşiyle birlikte arkadaşının yanında kaldığı iddiaları ortaya atıldı . Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

İpek Durkal bugün Habertürk’teki köşesinde çok ilginç bir iddiayı gündeme getirdi.İpek Durukal  bu günki yazısında Murat Yıldırımlar ile  Imane Elbani  çiftinin hala ev tutmadıkları ve arkadaşlarının evinde kaldıkları yönde bir iddiada bulundu . İpek Durukal’ın o yazısında öne çıkan başlıklar;

PEK PARA HARCANMADI

“Murat Yıldırım ile Faslı eşi Imane Elbani’nin düğünleri hâlâ hafızamda. Düğünleri diyorum çünkü hem İstanbul’da hem Fas’ta iki ayrı düğün yaptı . Bizim dışarıdan baktığımzda hayli abartılı bulduğumuz bu düğünlerin İstanbul’da olanına pek para harcanmadı çünkü düğünün yapıldığı otel sponsor oldu ama Fas’takini bilemem”

OTURACAK BİR EVLERİ YOK

“Neyse mevzu o değil. Mevzu, çiftin hâlâ oturacak bir evlerinin olmaması. Yeni evliler henüz bir ev tutmadıkları için arkadaşlarının yanında kalıyor.Bu kadar şatafattan sonra bu durum bana pek tuhaf geldi. Tefour’lar, kaftanlar, davullar, zurnalar derken emlakçıya vakit kalmadı zaar.”

murat yıldırım evsiz kaldı

MURAT YILDIRIM’DAN İDDİALARA PAYLAŞIMLI CEVAP

Hakkında çıkan kalacak evleri yok arkadaşlarında kalıyorlar haberlerine fazlaıyla sinirlenen Murat Yıldırım  eşi Imane Elbani ile çekilmiş bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak   açıklamada bulundu, işte o paylaşım ve Murat Yıldırım’ın açıklaması:

Evlendikten sonra arkadaşlarının evinde kalıyor ne demek !Habertürk’te sevgili İpek Durkal’ın yapmış olduğu haber doğru değildir,kendisiyle konuştum,kaynağının yanlış olduğunu düzelteceğini söyledi..Burası’da Kemer Country Hotel eşimle balayındayız…Özür dilerim sizden bunları yazmak zorunda kaldım.

Murat Yıldırım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler