Ana SayfaDedikoduMurat Yıldırım, Tolgahan Sayışman dedikodularına son noktayı koydu

İlgili Postlar

Murat Yıldırım, Tolgahan Sayışman dedikodularına son noktayı koydu

14 Şubat’ta evlenen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’nin düğün törenine katılmaması ile gündeme gelen ünlü oyuncu Murat Yıldırım, çıkan dedikodulara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. Yıldırım, dedikodulara son noktayı koydu. Detaylar haberimizde…

Yakın arkadaşının düğününe katılmadı

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve Arnavut sevgilisi Almeda Abazi’nin Amerika Los Angeles’te düzenlenen düğün törenine çiftin yakın dostları oyuncu Murat Yıldırım’ın katılmaması dikkat çekmişti. Bu durum, yakın arkadaşların arasının açıkm olduğu şeklinde yorumlar yapılmasına neden olmuştu.

Fotoğraflı yanıt

Murat Yıldırım, Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’nin düğün törenine katılmamasının “Aralarında küslük mü var?” şeklinde yorumlanmasına, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. Yıldırım, Instagram hesabı üzerinden Sayışman ve Abazi çiftinin düğününden bir fotoğraf karesi paylaşarak “Sevgili arkadaşlarım Tolga ve Almeda’ya ömür boyu mutluluklar dilerim.” notunu düştü.

İşte Murat Yıldırım’ın paylaşımı…

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, geçtiğimiz günlerde aşklarının başladığını söyledikleri Amerika Los Angeles’da düzenledikleri sade bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Çiftin yakın arkadaşlarının da katıldığı törene, yakın arkadaşları ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın katılmaması dikkat çekti. Murat Yıldırım, Sayışman ve Abazi çiftinin düğünlerine katılmak yerine geçtiğimiz haftalarda görkemli bir düğün töreni ile evlendiği İmane El Bani ile Sevgililer Günü’nü kutlamak için Maldivler’e gitmişti. Bu durum, yakın arkadaşların arasının açık olduğu şeklinde yorumlanmıştı.

Murat Yıldırım kimdir?

Tolgahan Sayışman kimdir?

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler