Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'de Başarılı Olabilecek Mi?

İlgili Postlar

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster’de Başarılı Olabilecek Mi?

Kim Milyoner Olmak İster Yarışma programı, ATV kanalının uzun zamandan beri yayınlanan, sevilen bir bilgi yarışması. Usta sunucu Kenan Işık’ın sunumuyla da özdeşleşen, 7’den 70’e herkesin ilgiyle izlediği yarışma programı Kenan Işık’ın yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle farklı isimler tarafından sunulmaya başladı.

Çok Seviliyor!

Herkesin gönlünde taht kuran ve ilgiyle izlenen yarışma programına katılmak ve yarışmak isteyenlerin hemen hemen hepsi ünlü sunucu Kenan Işık’ın karşısında yarışmaktan ayrıca zevk alarak yarıştıklarını sürekli dile getiriyordu.  Kenan Işık’ın rahatsızlanmasının ardından programa devam edememesi izleyici kitlesini bir hayli üzmüştü.  Bir süre değişik oyuncular Kenan Işık’a destek olmak amaçlı programın sunuculuğu yapmışlardı.  Rahatsızlığı devam eden Kenan Işık’ın bir daha yarışmaya devam edemeyeceği öğrenilince yerine başka bir usta sanatçı oyuncu Selçuk Yöntem getirildi.  Her ne kadar kimsenin yerini kimse dolduramaz derlerse de Selçuk Yöntem gerek büyük ustalığıyla, gerek oyunculuğuyla gönüllerde çok çabuk yer edindi.

Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışması tüm hızıyla yaklaşık iki sezondur sevilerek devam etmekteydi. Fakat programda bir değişiklik daha yaşandı. Selçuk Yöntemin ayrılacağı ve yerine genç oyunculardan Murat Yıldırım’ın geçeceği haberi paylaşıldıktan sonra yarışma için yeni bir dönem başladı.

Selçuk Yöntem Unutulmadı

Programın yapımcılarıyla bir veda yemeğinde buluşan Selçuk Yöntem’in ayrılacağını tüm kamuoyuna duyuruldu ve son programında tüm ekran başındaki izleyicisine, sevenlerine veda etti.  Selçuk Yöntem de tıpkı Kenan Işık’ta olduğu gibi programı izleyen seven kitleyi buruk bıraktı.

Murat Yıldırım Tutuk Başladı

Geçen Cumartesi gecesi ilk kez Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi ve kültür yarışma programını sunan genç oyuncu Murat Yıldırım biraz acemi kaldı.  Gözler ve gönüller iki ustayı aradı. Program izleyicisinin Murat Yıldırım’a tepki gösterdiği görülürken, özellikle sosyal medyada eleştirilerin dozu oldukça arttı.

Acaba yarışma severler genç oyuncuyu kabullenebilecek mi? ATV kanalının en çok sevilen, izlenen, herkesi ekran başına çeken Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı tıpkı geçen yıllardaki gibi büyük bir ilgiyle yayın hayatına devam edebilecek mi? Bunu önümüzdeki günlerde görebileceğiz.

Murat Yıldırım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler