Ana SayfaDizilerMurat Ünalmış Yeni Diziyle Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

Murat Ünalmış Yeni Diziyle Ekranlara Geliyor

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Murat Ünalmış yeni bir dizi projesiyle ekranlara geliyor. Özellikle 25 Film tarafından yapımcılığı üstlenilen yeni televizyon dizisinde çok farklı bir karakterle ekranlara gelecek olan Murat Ünalmış izleyicileri oldukça şaşırtacak.

Yapılan açıklamalarda Deli Gönül dizisinin 4 Temmuz itibariyle ekranlarda yayınlanmaya başlayacağı ve çok farklı bir hikayenin ekranlara yansıtılacağı ifade edildi.

Ekranların Sevilen Yüzü

Bugüne kadarki oyunculuk kariyerinde pek çok farklı karakteri canlandırmış olsa da Deli Gönül dizisinde başrol oynayarak çok farklı bir karakteri ekranlara taşıyacak olan Murat Ünalmış, Hataylı bir edebiyat öğretmenini oynayacak. Özellikle vatanına düşkün, yardımsever ve iyi bir insan olarak öğrencilerini yetiştirmeyi hedefleyen Kadir öğretmen, Murat Ünalmış sayesinde ekranlarda olacak.

Yeni karakteri ve dizi projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Murat Ünalmış, Mehmet Kadir öğretmeni özellikle senaryoda okuduktan sonra kendisini çok etkilediğini ve projeye bu karakter sayesinde daha kolay bir şekilde onay verebildiğin söyledi. Hatay’dan İstanbul’a uzanacak bu öğretmenlik hikâyesinde izleyenlerin her sahnede farklı duygular yaşayacağını söyleyen Ünalmış, aynı zamanda hayat ve aşk ile ilgili de çok farklı sahnelerin çekildiğini söyledi.

Dizinin konusu gereği çok küçük yaştaki öğrencilerle birlikte olmak fırsatını elde eden Ünalmış, çekimler sırasında öğrencilerle bol bol sohbet ettiğini ve birlikte vakit geçirdiklerini de anlattı. Karakterin edebiyat öğretmeni olmasının kendisi için çok özel olduğunu da belirten ünlü oyuncu, okul hayatında en sevdiği dersin edebiyat olmasının ilginç bir tesadüf olduğunu söyledi.

Deli Gönül Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Ekranlara 4 Temmuz Salı günü gelecek olan dizi, saat 20.00 itibariyle FOX TV’de olacak. Yaz dizisi olarak ekranlara gelecek olsa da özellikle dizinin izleyenler tarafından sevilmesi halinde kış sezonunda da devam edebilmesi mümkün görünüyor. Bugüne kadar yer aldığı projelerde oldukça dikkat çeken ve projelerin daha fazla izlenmesini sağlayan Murat Ünalmış, yeni projesiyle de yeniden ekranlarda konuşulacağa benziyor.

Tuvana Türkay’la Başrolü Paylaşacak

Deli Gönül dizisinde diğer başrol oyuncusu ise Tuvana Türkay olacak. Son dönemlerde Türkiye’de en dikkat çeken isimlerden birisi olan Tuvana Türkay farklı bir proje ile ekranlara gelecek. Dizide müzik öğretmeni Fatma Nur karakterini canlandıracak olan Tuvana Türkay böylece farklı hünerlerini de sergileme imkanı elde edecek. İki önemli oyuncu aynı zamanda dizinin ilerleyen bölümlerinde tutkulu bir aşk yaşamaya başlayacak ve dizi bu aşk hikayesi ile de yine dikkat çekecek. Özellikle iki ismin uyumunun nasıl olacağı oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler