Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMurat Boz’un Tartışılan Filmi Dönerse Senindir Vizyonda!

İlgili Postlar

Murat Boz’un Tartışılan Filmi Dönerse Senindir Vizyonda!

Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen gibi isimlerin başrolde yer aldığı Dönerse Senindir vizyona girdi. İşte filmin ilginç kamera arkası hikayesi.

İrem Sak ve Yasemin Allen gibi önemli isimlerin yer aldığı Dönerse Senindir filminde Murat Boz yeniden beyaz perdede yer aldı. Özellikle geçtiğimiz günlerde çekilen özel bir klip ile gündeme gelen ve pek çok tepki çeken Dönerse Senindir filmi için üç isim kamera karşınsa geçti.

Çok Keyif Aldık

Gerçekleştirilen özel röportajda ; Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen film çekimleri ve süreç ile ilgili önemli detayları açık yüreklilikle paylaştı. Özellikle film çekimleri sırasında tüm ekibin oldukça eğlendiği ve bol bol güldüğü vurgulanırken, Murat Boz böyle bir ekibin içinde olduğu için zorlanmadığını ve kolay bir şekilde adapte olduğunu söyledi.

Hemşire Sahnesi Çok Konuşuldu!

Filmde Mehmet’in gördüğü bir rüya özel olarak çekilirken, bu sahnede yer alan hemşireler oldukça eleştiri almıştı. Yasemin Allen, paylaşılan ilk karelerin ardından gelen tepkileri normal karşıladıklarını söylese de olayın lanse edildiği gibi olmadığını da vurguladı. Filmde Mehmet’in geçirdiği bir baygınlık sonrasında gördüğü rüya detaylı bir şekilde izleyiciye aktarılırken, Mehmet’e ilk yardım yapan hemşirelerin tutumu, giydiği kıyafetler özellikle bu mesleği yapan kişiler tarafınadn hoş karşılanmadı.

Sahnenin ana karakteri olan Murat Boz ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada benzer sahnelerin ve olayların Hollywood filmlerinde sıklıkla görüldüğünü ve film üzerinden bu tip çıkarımların yapılmasının doğru olmadığını söyledi.

O çok tartışılan sahne ise şöyle;

Dönerse Senindir Konusu Ne?

Filmde Murat Boz Mehmet adlı bir fotoğrafçıyı canlandırıyor. Reklam fotoğrafçılığı yaparak geçimini sağlayan Mehmet, aynı zamanda hayatının aşkı Selin (Yasemin Allen) ile mutlu bir yaşam sürüyor. Fakat ayrılık bu çifti de vuruyor ve film de aslında bu noktadan itibaren başlıyor. Mehmet, aşkını tekrar kazanmak adına ortak arkadaşları olan Defne’den  (İrem Sak) yardım istiyor ve yer yer komik, yer yer romantik macera da başlıyor. Dönerse Senindir adı ile yayınlanan filmde, ana tema Mehmet’in tüm çabalarına karşı Selin’in bu aşka yeniden bir şans verip vermeyeceği.

Film Künyesi

Vizyon Tarihi: 23 Aralık 2016

Yönetmen: Erol Özlevi

Tür: Romantik Komedi

Süre: 1 saat 48 dakika

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler