Ana SayfaÜnlülerMurat Boz'un Benzeri Sri Lanka'da Çıktı!

İlgili Postlar

Murat Boz’un Benzeri Sri Lanka’da Çıktı!

Murat Boz’a benzeyen bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldıktan çok kısa bir süre sonra paylaşım rekorlarına ulaştı.

Murat Boz’un benzeri bir kişinin fotoğrafı, Murat Boz’un da dikkatini çekerken fotoğraftaki kişinin sanatçıya benzemesi oldukça dikkat çekti.

Murat Boz’un Benzeri Sri Lanka’da Afişte Görüldü!

Sri Lanka’ya tatile giden bir Türk turist tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraf, Murat Boz’un benzeri birisini de net bir şekilde gösterdi. Kullanıcının paylaştığı bir fotoğraf kısa süre içerisinde yoğun olarak paylaşıldı.

Benzer durum daha önce de yaşanmıştı. 2015 yılında Murat Boz ile benzeyen bir kişinin görüntüleri yine paylaşılırken o dönemlerde Murat Boz bu olaya kayıtsız kalamamış ve şaka ile karışık durum hakkında mesaj paylaşmıştı. Son benzerlik ise çok daha Murat Boz’a benzerken, Murat Boz’un bu benzerliğe nasıl tepki vereceği merak ediliyor.

Kullanıcılar bu duruma kayıtsız kalamadığı gibi pek çok sosyal medya kullanıcısı konu ile ilgili paylaşım yaparak olayı şakaya vurdu. Sri Lanka’da yer alan fotoğraf ise şöyle;

2015 yılında yapılan diğer bir benzetme ise şöyle olmuştu;

Sri Lanka gibi bir yerde Murat Boz’un benzerinin bulunması özellikle Acun ile özleştirildi. Acun’un Murat Boz’un benzerinin peşine düştüğü, onunla yarışma yapmayı düşündüğü gibi pek çok farklı şaka sosyal medyada yapıldı ve bu durum tiye alındı. Şu ana kadar Murat Boz tarafından konuyla ilgili bir değerlendirme yapılmadı. Fakat pek çok seven, Murat Boz’un yapacağı paylaşımı merak ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler