Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun aldattığı eşi ihaneti affetti!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun aldattığı eşi ihaneti affetti!

Teknesinde bir kadınla öpüşürken habercilerin objektifine yakalanan ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun aldatılan eşi ihaneti affetti. Başoğlu, eşi ve oğluyla birlikte Amerika’ya tatile gidiyor. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz hafta Bodrum Yalıkavak’ta teknesinde bir kadınla öpüşürken görüntülenen sunucu Murat Başoğlu, eşini aldattığını itiraf etmişti. Murat Başoğlu, konu hakkında yaptığı açıklama ile birlikte olduğu kadını hiç tanımadığını, onun bir yabancı olduğunu ve sadece iki saatlik bir ilişki yaşayarak büyük bir hata yaptığını ve bedelini de çok ağır şekilde ödediğini itiraf etmişti. Tüm gözler, ihanete uğrayan 14 yıllık eş Hande Bermek’e çevrilmişken beklenen yanıt geldi.

Olayın hemen ardından açıklama yapan aldatılan eş Hande Bermek, “Sadece bir insan değil, bir kadın, bir eş ve en önemlisi bir anne olarak yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum. Biraz zamana ihtiyacım var.” diyerek karar vermek için zaman istemişti.

Kararları merakla beklenen çiftin, barış kararı aldığı ve bu hafta sonu 14 yaşındaki oğullarını da yanlarına alıp Amerika’da tatile gidecekleri öğrenildi. Murat Başoğlu ve eşi Hande Bermek’in Türkiye’den uzaklaşarak zorlu süreci atlatmaya çalışacakları, özellikle oğullarının psikolojisinin çıkan haberlerden etkilenmemesi için mücadele ettikleri öğrenildi. Başoğlu ve Bermek çiftinin, ihanet olayının ardından evliliklerini kurtarmak için mücadele ederek sorunları en hafif hasala aşmaya çalıştıkları, en çok da 14 yaşındaki oğullarının etkilenmemesine çaba sarf ettikleri öğrenildi.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler