Ana SayfaKimdirMurat Balcı Kimdir?

İlgili Postlar

Murat Balcı Kimdir?

Ekranların yeni yüzlerinden birisi olan Murat Balcı kimdir?

[irp]

Almanya doğumlu olan ve 24.05.1983 tarihinde doğan Murat Balcı, Türkiye’de yeni tanınan isimlerden birisi. Aslen İzmirli olan oyuncu, özellikle 10 yaşından itibaren Türkiye’de yaşamaya başladı. İzmir’de yaşamını sürdüren ve küçük yaşlardan itibaren sanata ilgi gösteren Murat Balcı, 13 yaşında beste yaparak büyük bir başarıya imza attı. Oyunculu öncesinde şarkı söylemeye daha çok istekli olan Murat Balcı, 17 yaşında yerel bir TV’de en iyi ses olarak seçildi. Eğitimini başlangıçta sanat üzerine yapmayan ve Ege Üniversitesi’nde İngilizce bölümünü kazanan oyuncu, bu bölümü sonrasında tiyatro ve oyunculuk eğitimi için Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazıldı ve böylece oyuncunun kariyeri de başladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Murat Balcı Kimdir, İlk Projesi Ne?

Murat Balcı’nın ilk projelerinden birisi müzik üzerine oldu. Showmax’te Klipmax adlı programda yer alan ve sunucu olarak görevlendirilen Murat Balcı, böylece ekranlarda ad tanınmaya başladı. Uzun yıllar boyunca burada görevini sürdüren oyuncu, daha sonrasında En İyi Arkadaşım adlı dizide yer aldı.   Ardından ise Tatlı Dakikalar ve Dedektif Biraderler dizisi gibi projelerde yer alan Murat Balcı, çok fazla göz önünde olmasa da aranan isimlerden birisi oldu.

Murat Balcı Dizileri

Murat Balcı’nın dahil olduğu diğer önemli projeler ise şöyle; Günebakan, Saklı Kalan, Dedektif Biraderler, Kanıt, Kod Adı: Koz, Doktorlar ve En İyi Arkadaşım. Oyuncu iyi bir performans gösterdiği gibi 2017’nin Eylül ayında başlayacak Tutsak dizisinde de yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler