Ana SayfaDizilerMuhammed Hanife'ye Gelinlik Aldı

İlgili Postlar

Muhammed Hanife’ye Gelinlik Aldı

Zuhal Topal tarafından sunulan evlilik programında Hanife ile Muhammed arasında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde programda Serkan ile yüz yüze görüşme yapan Hanife için açıklama yapmak istediğini söyleyen Muhammed, açıklamasında sürpriz bir şekilde Hanife’ye evlilik teklifi etmişti. Bu evlilik teklifi stüdyoda olduğu gibi tüm izleyenlerde büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Yaşanan bu anlar üzerine bu duruma müdahale etmek isteyen Zuhal Topal, özellikle Muhammet’i n asıl bu noktaya geldiğini sorgulamış fakat program bu şekilde sonlanmıştı.

Yeni Bir Sürpriz Yaptı

Yaşanan son olaylar sonrasında ise Muhammed yeniden Hanife’ye bir sürpriz yaptı. Stüdyoya tek başına gelen Hanife, Serkan ile ilgili açıklamalar yaparak ilişkilerinin hangi noktada olduğunu söylerken Muhammed elinde gelinlik ile stüdyoya geldi ve Hanife’nin karşısına çıktı.

“Bu gelinlik Hanife’nin hayali. Mutlu olmadın mı Hanife?” diyen Muhammed, Hanife’ye nasıl hissettiğini sordu. Yaşanan bu anlar sonrasında evlilik ve gelinlik hayali için açıklama yapan Hanife oldukça duygusal anlar yaşadı. Hanife’nin sözleri üzerine açıklama yapan Muhammed ise özellikle Hanife’ye karşı çok yoğun duygulara sahip olduğunu ve bu gelinlik ile birlikte bunu yeniden net bir şekilde gösterdiğini söyledi.

Muhammed Ne Dedi?

Muhammed’in yaptığı bu küçük sürprize destek veren Zuhal Topal ise “Hanife, uzun süredir kendisine hissedilen duyguların somut bir şekilde ifade edildiğini görmek istiyordu. Bunlar Hanife’nin beklediği şeyler” dedi. Bu sözler üzerine Hanife herhangi bir değerlendirme yapmazken, Zuhal Topal 2 ismin arkadaş olarak mutlaka görülmesi gerektiğine inandığını ve bu nedenle de 2 kişiye izin verdiğini söyledi.

Hanife ve Muhammed arasında önümüzdeki dönemlerde nelerin yaşanacağı ve herhangi bir ilişkiye başlayıp başlamayacakları ise oldukça merak ediliyor. Bugüne kadar programın en renkli isimlerinden birisi olarak dikkat çeken Muhammed, özellikle ilişkilerinde bir türlü mutluluğa ulaşamayan Hanife’ye talip olarak ona mutluluk getireceğine ve mutlu bir yuva kuracaklarına inandıklarını söyledi.

Ekranlarda yaşından bu anlar sosyal medyada da yer bulurken özellikle eleştirilerin odağında ki isim olan Hanife’nin nasıl bir karar vereceği şu an için oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler