Ana SayfaDedikoduMuazzez Ersoy'un yıllar sonra gelen "evlatlık" itirafı şoke etti!

İlgili Postlar

Muazzez Ersoy’un yıllar sonra gelen “evlatlık” itirafı şoke etti!

Usta sanatçı Muazzez Ersoy, uzun yıllar önce Bosna’da yetim bir çocuğu evlat edinmek istediğini, ancak bunu başaramadığını itiraf etti. Ersoy’un yıllar sonraki bu itirafı şoke etti. İşte detaylar…

Yılların usta sesi sanatçı Muazzez Ersoy, yıllar sonra öyle bir itirafta bulundu ki, şaşkınlık yarattı. Ersoy, bir alışveriş merkezinde sohbet ettiği basın mensuplarına yıllar önce yaşadığı ve ilk kez paylaştığı bir anısını anlattı.

Bir alışveriş merkezinde gezerken basın mensupları ile karşılaşan usta sanatçı Muazzez Ersoy, habercilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Ersoy, geçtiğimiz günlerde Kerem Bursin’in yaptığı “Evlat edinebilirim” açıklaması konusunda konuştu ve “Evlatlık edinmek en büyük sevaplardandır…” dedi.

Sözlerine devam eden Muazzez Ersoy, yıllar önce Bosna – Hersek’te savaşan Türk tugayını ziyarete gittiği sırada yaşadığı anısını anlattı. Ersoy, orada bir çocuğu evlat edinmek istediğini belirterek “Bosna Hersek savaşının sonlarına doğru, Bosna Hersek’te bulunan Türk tugayımızı ziyarete gitmiştim. Aynı zamanda oradaki kimsesiz çocukları da ziyaret etmiştim. Orada küçük bir kız çocuğunu evlatlık edinmek istedim fakat bana vermemişlerdi.” diye konuştu.

Muazzez Ersoy kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler