Ana SayfaÜnlülerMuazzez Ersoy Diriliş Ertuğrul’da Oynamak İstiyor

İlgili Postlar

Muazzez Ersoy Diriliş Ertuğrul’da Oynamak İstiyor

Magazin basınından uzak bir yaşam süren klasik Türk müziği sanatçısı Muazzez Ersoy son günlerde gündemde yer alan Diriliş Ertuğrul ile ilgili oldukça önemli açıklamalar yaptı.

Katıldığı bir radyo programında dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Muazzez Ersoy, şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğa da ilgi duyduğunu, Diriliş Ertuğrul gibi bir yere dizide oynamak istediğini söyledi.

TRT 1’de yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen haline gelen ve yüksek izlenme oranları alan Diriliş Ertuğrul için pek çok farklı ünlü isim de benzer açıklamalar yapmıştı. 90’lı yılların sevilen pop şarkılarını yorumlayan ve hala ilgiyle dinlenen Muazzez Ersoy tarafından da böyle bir açıklamanın yapılmış olması aynı zamanda dizi yapımcılarına da önemli bir mesaj olarak kabul edildi.

Nene Hatun Gibi İsimleri Oynayabilirim

Radyoda yapılan sohbetlerde özellikle Ersoy’un evde ne yaptığı ve televizyon izleyip izlemediği soruldu. Ünlü sanatçı Diriliş Ertuğrul dizisini izlediğini ve sadece bu diziyi takip ettiğini söyledi. dizinin her bölümünü izlediğini söyleyen sanatçı, konserler ve çalışmaları nedeniyle yeni bölümü evde televizyondan takip edemediği durumlarda internetten takip ettiğini ve kesinlikle diziyi kaçırmadığını açıkladı.

Daha önce de pek çok dizi ve film projesinde yer alan Muazzez Ersoy, Nene Hatun gibi tarihi karakterlere yönelik yapılacak dizi ve filmlerde rol alabileceğini ve bu roller için çok uygun olduğunu söyledi. Ünlü sanatçı yaptığı bu açıklamalar ile yeni bir dizi ya da film projesi için de sinyal vermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler