Ana SayfaÜnlülerModel Grubu Neden Dağıldı?

İlgili Postlar

Model Grubu Neden Dağıldı?

Değmesin Ellerimiz gibi çok popüler şarkıları ile Türkiye’nin en önemli gruplarından birisi olarak gösterilen Model Grubu ‘nun dağılması müzik piyasalarında şok etkisi yaratmıştı.

Grubun dağılması ile ilgili haberler sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalar ile öğrenilirken geçtiğimiz hafta grubun kadın solisti olan Fatma tarafından yapılan açıklamalara grubun diğerlerinden yanıt gecikmedi.

Model Grubu Neden Dağıldı?

Modelin gitaristi Okan Işık ve Can Milliyet için özel bir röportaj verirken Model grubundaki sorunlara farklı bir boyut getirildi. Yapılan açıklamalardan önemli satırbaşları ise şöyle;

2011 ve 2012 yıllarında grup içerisinde çok fazla isim değişikliği yaşansa da çekirdek grup hiçbir zaman da bozulmadı ve başarılı bir müzik kariyerini sürdürmeyi başardı.

Grupta özellikleri ipleri koparma noktasına gelen olay ise Okan ve Can’ın uzun zamandan beri Los Angeles’ta yaşaması ve geri dönmeyi düşünmemesi.

Fatma, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda “Bekle dediler, ben bekledim. Onlar gelmedi” şeklindeki ifadelerinde de bu durumun anlatılmaya çalışıldı sonradan öğrenildi.

İki ismin Los Angeles’a gittikten sonra geri dönmek istememesi Model grubunda sorunların daha da artmasına ve grup üyeleri arasında gruplaşmaların yaşanmasına neden oldu.

Grubun dağılmasının ve grup üyelerinin arasının açılmasının en önemli sebebi ise bugüne kadar arka planda tutulmaya çalışılsa da grubun aşk.

Okan ve Can’ın açık yüreklilikle itiraf ettiği gibi 5 yıl boyunca Can ile Fatma arasında yaşanan ilişkinin sona ermesi dengeleri daha da bozdu.

Aşkın devam ettiği süre grup ilişkileri daha da iyi hale gelse de ilişkinin sona ermesi ve daha sonra çiftlerin farklı kişiler ile aşk hayatı yaşamaya başlaması grup içerisindeki sorunların da artmasına neden oldu.

Özellikle Can’ı kıskanan Fatma’nın bir mekanda yeni sevgilisiyle Can’ı tartaklaması iplerin kopma noktasına gelmesine neden oldu.

Yaşanan bu olaylar giderek Model grubunun sonunu hazırlarken Okan ve Can yaptığı açıklamada açık bir şekilde grubunu dağılmasından Fatma’yı sorumlu tuttu. Daha ön plana çıkan isim Fatma olduğu gibi bu durum Okan ve Can’ı oldukça rahatsız etti.

Üstelik grup olarak alınan kararlar ve yapılan planlar Fatma tarafından çok kabul görmedi ve sürekli farklı bir çizgide ilerleme kaydedildi.

Tüm Yaşanan bu süreç ise Türkiye’nin en önemli guruplarından birisi olmayı başaran Model’in dağılmasına neden oldu.

Okan ve Can tarafından röportajda yapılan açıklamalar Fatma açısından durumun oldukça farklı olduğunu gösterirken, bu açıklamalar sonrasında gözler Fatma’ya çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler